Мандрівки > Звіти
Борщів - Бакота - Борщів
Ruslan 75:
щодо коліс) ну ви вже так не робіть з тата варята!-)
так!, те що підкачали колеса це було дійсно супер!, але чому зазвичай їзджу не на сильно накачаних, поперше одного разу зі мною стався такий прікол що купив камеру накачав вроді нормально а вона розірвалалсь (хлопок був як при вубуху) отож думаю щоб не повторилося - тому сильно ненакачую,
але основне те що живу в селі і відповідно дороги в нас недуже, тому коли катаюсь щоденно на своє петриківське озеро і назад то там багато ям камінців, на нетак сильно накачаних трохи мякше їхати, також їжджу часто по яблучному маршуруту а в лісі теж траси не для шоссерів, тому мені комфортно , та й так рекомендують вроді по гірській місцевості трохи менше накачувати.
хоча на трасу в далеку поїздку буду більше накачувати, дякую Віталію за корисну пораду!
якщо чесно в кожній поїздці щось вдається взнати нове як для велосипедиста,
моя мері (меріда) ЧУДОВА але хочеться найнера, тобто куплю їй велобратика до пари Магелана
і тоді в мене буде вже повна велосім'я))))
Ruslan 75:
куди поїхати ?????....... ((якщо серйозно)
Andrizzio:
мовчіть краще, а то купить руслан 29, накачає колеса, і тоді будете плакати :D :D
Avanar:
--- Цитата: Ruslan 75 від 31.07.2012, 12:13:55 ---і тоді в мене буде вже повна велосім'я))))
--- End quote ---
Тоді вже купи краще не велобратика, а веломачо на 29' і закрий їх разом на зиму в гаражі, може вони тобі на весну щось 20' і витворять. От тоді буде точно велосім'я. :D
Штир:
--- Цитата: Ruslan 75 від 31.07.2012, 16:21:59 ---народ їдем в підкаміь на один день !!!!!!!!!!!!
--- End quote ---
Я власне так і планував собі. Стартувати 0 6-й ранку. Бути там не пізніше 9-ї і до 17-ї години.
Навігація
Go to full version