Мандрівки > Звіти

Борщів - Бакота - Борщів

<< < (4/7) > >>

A.F.C.:

--- Цитата: Ruslan 75 від 29.07.2012, 12:41:03 ---
от було б добре так рік 2015 - поїздка на Байкал - прікольно би було

або рік так 2017 поїздка в Сахару

2018 рік Канада

2019 рік Африка

2020 - Японія

2022 - Австралія

чи щось схоже))))
--- End quote ---
Ліпше їхати в Карелію! І рибалка там на найвищому рівні 8) (мЄчта)

Ruslan 75:

--- Цитата: A.F.C. від 29.07.2012, 14:06:37 --- Ліпше їхати в Карелію! І рибалка там на найвищому рівні 8) (мЄчта)

--- End quote ---

створюємо тему і може десь так через років 3 туди поїдемо!-)

але як звідти тих щук привеземо??? хіба відправимо холодильником-рефрижератором)))

Aelita:

--- Цитата: Ruslan 75 від 29.07.2012, 12:41:03 ---
от було б добре так рік 2015 - поїздка на Байкал - прікольно би було

або рік так 2017 поїздка в Сахару

2018 рік Канада

2019 рік Африка

2020 - Японія

2022 - Австралія

чи щось схоже))))

--- End quote ---

А якщо серйозно? Куди плануємо ближнім часом? Що найбільш реально? ( Японію не пропонувати!))

Штир:
Для мене, ідеально коли загальний час в седлі не перевищував 1/3 від загального часу  активного відпочинку. Інакше це вже перетворюється на підготовку до змагань. Тобто, якщо поїхали на 2 дні (48 годин), тоді приблизний режим такий:
~14-16 годин спимо (у залишку ~32 години, від цього часу відштовхуємося)
~22 години рибалка, танці, співи, туризм (пішки або зовсім мало на велосипеді)
~11 годин крутимо педалі
Як на мене, то таке співвідношення по часу між спортом і відпочинком дозволяє отримати максимальне задоволення. Звичайно це тільки моя арифметика :)
Я веду до того, що кілометри не є єдина мета. Тому, періодично можна повторювати одні і ті самі поїздки, головне щоб компанія гарна була.

Avanar:

--- Цитата: Aelita від 29.07.2012, 14:41:28 ---А якщо серйозно? Куди плануємо ближнім часом? Що найбільш реально? ( Японію не пропонувати!))

--- End quote ---
Якщо серйозно то Словакія - Чехія, або поїздом в Прагу, і там вже багато варіантів.
Але для цього краще створити окрему тему, щось тіпа "Плани на 2013 рік" і там фантазувати. Бо мало в кого на форумі є все для поїздки в Єврозону.

Те що Andy написав про накачані колеса, хто не знає, розкажу: Всю дорогу до Бакоти Руслан мріяв про нормальний ровер, в якого гарний накат, і на підйомах щоб легше їхалось. В суботу ввечері він почав дебати що краще взяти 28 чи 29 колеса, ну і т.д. По дорозі назад в Камянці Ющенко побачив що в Руслана якісь підспущені колеса. В мене насос з манометром, поміряли і довго ржали - 1,3 ат. Втиснули йому 3,5 і до самого Борщова його ніхто догнати не міг. На вокзалі він заявив що ні на що свій ровер міняти не хоче. Так що слідкуйте за тиском, збережете сили.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version