Мандрівки > Звіти
Борщів - Бакота - Борщів
A.F.C.:
--- Цитата: Ruslan 75 від 29.07.2012, 12:41:03 ---
от було б добре так рік 2015 - поїздка на Байкал - прікольно би було
або рік так 2017 поїздка в Сахару
2018 рік Канада
2019 рік Африка
2020 - Японія
2022 - Австралія
чи щось схоже))))
--- End quote ---
Ліпше їхати в Карелію! І рибалка там на найвищому рівні 8) (мЄчта)
Ruslan 75:
--- Цитата: A.F.C. від 29.07.2012, 14:06:37 --- Ліпше їхати в Карелію! І рибалка там на найвищому рівні 8) (мЄчта)
--- End quote ---
створюємо тему і може десь так через років 3 туди поїдемо!-)
але як звідти тих щук привеземо??? хіба відправимо холодильником-рефрижератором)))
Aelita:
--- Цитата: Ruslan 75 від 29.07.2012, 12:41:03 ---
от було б добре так рік 2015 - поїздка на Байкал - прікольно би було
або рік так 2017 поїздка в Сахару
2018 рік Канада
2019 рік Африка
2020 - Японія
2022 - Австралія
чи щось схоже))))
--- End quote ---
А якщо серйозно? Куди плануємо ближнім часом? Що найбільш реально? ( Японію не пропонувати!))
Штир:
Для мене, ідеально коли загальний час в седлі не перевищував 1/3 від загального часу активного відпочинку. Інакше це вже перетворюється на підготовку до змагань. Тобто, якщо поїхали на 2 дні (48 годин), тоді приблизний режим такий:
~14-16 годин спимо (у залишку ~32 години, від цього часу відштовхуємося)
~22 години рибалка, танці, співи, туризм (пішки або зовсім мало на велосипеді)
~11 годин крутимо педалі
Як на мене, то таке співвідношення по часу між спортом і відпочинком дозволяє отримати максимальне задоволення. Звичайно це тільки моя арифметика :)
Я веду до того, що кілометри не є єдина мета. Тому, періодично можна повторювати одні і ті самі поїздки, головне щоб компанія гарна була.
Avanar:
--- Цитата: Aelita від 29.07.2012, 14:41:28 ---А якщо серйозно? Куди плануємо ближнім часом? Що найбільш реально? ( Японію не пропонувати!))
--- End quote ---
Якщо серйозно то Словакія - Чехія, або поїздом в Прагу, і там вже багато варіантів.
Але для цього краще створити окрему тему, щось тіпа "Плани на 2013 рік" і там фантазувати. Бо мало в кого на форумі є все для поїздки в Єврозону.
Те що Andy написав про накачані колеса, хто не знає, розкажу: Всю дорогу до Бакоти Руслан мріяв про нормальний ровер, в якого гарний накат, і на підйомах щоб легше їхалось. В суботу ввечері він почав дебати що краще взяти 28 чи 29 колеса, ну і т.д. По дорозі назад в Камянці Ющенко побачив що в Руслана якісь підспущені колеса. В мене насос з манометром, поміряли і довго ржали - 1,3 ат. Втиснули йому 3,5 і до самого Борщова його ніхто догнати не міг. На вокзалі він заявив що ні на що свій ровер міняти не хоче. Так що слідкуйте за тиском, збережете сили.
Навігація
Go to full version