Загальний > ДТП
Впав на шв.30км.
teodor4ik:
доречі вчора батя ледь не підмяв велосипедиста в банальній, але небезпечній ситуації...
їхав по крушельницькій в р-ні 777 тра йому було повертати в дворік. Включив поворот, притормозив, почав повертати і ледве встиг вліпити по тормозам коли справа пролетів ровер... саме небезпечне, що ніхто з них особо і не порушував... велосипедист їхав справа, і вроде як його тра було пропустити, але до того він висів за правим колесом, тож в зеркалі не відображався і побачити його було негоден. Інша справа шо велобаран міг би задуматись шо зара збирається побити водій якщо він включивши поворт тормозить... і приняти вліво чи тормознути...
vit:
--- Цитата: Штир від 05.08.2012, 14:29:36 ---Мені здається, що Vit зрозумів свою помилку і вже буде обережніший.
--- End quote ---
Скажу більше. Літаю тією дорогою 8 років, знаю її кожен метр, кожну ямку, знаю про той гравій з піском, і попри це все у мене немає пояснення чого так сталось.
Erazel I-st:
--- Цитата: teodor4ik від 05.08.2012, 14:42:14 ---доречі вчора батя ледь не підмяв велосипедиста в банальній, але небезпечній ситуації...
їхав по крушельницькій в р-ні 777 тра йому було повертати в дворік. Включив поворот, притормозив, почав повертати і ледве встиг вліпити по тормозам коли справа пролетів ровер... саме небезпечне, що ніхто з них особо і не порушував... велосипедист їхав справа, і вроде як його тра було пропустити, але до того він висів за правим колесом, тож в зеркалі не відображався і побачити його було негоден. Інша справа шо велобаран міг би задуматись шо зара збирається побити водій якщо він включивши поворт тормозить... і приняти вліво чи тормознути...
--- End quote ---
Таки лісапедист неправий. Обгін з правої сторони заборонений вроді.
дихлофос:
ну так, буває таке досить часто в повсякденному житті. є таке золоте правило:пропусти дурака.І це набагато простіше, ніж потім доказувати , що ти не верблюд і дивитись на чиїсь розбиті коліна і голови.
От недавно надумались скутеристи просто розвернутись на головній дорозі перед бусом.А водій буса і підімняв їх... Ну ясно , що водій нехотів цього і мав перевагу... Але. Я коли їду на машині , то стараюсь якнайдальше триматись від підлітків на вєлах і скутерах, бо це дуже непрогнозуємі їздаки. неохота мені ,дуже неохота,попасти в таку ситуацію і потім пояснювати їхнім батькам,чого так вийшло...
Отож увага,увага і ще раз увага,ну і повага до других!
Avanar:
--- Цитата: teodor4ik від 05.08.2012, 14:42:14 ---... саме небезпечне, що ніхто з них особо і не порушував... велосипедист їхав справа, і вроде як його тра було пропустити...
--- End quote ---
Ні не правильно, якщо автомобіль рухався в крайньому правому ряду, то справа його обганяти не можна, хоча ми всі це робимо, тим більше що він включив правий поворот.
Навігація
Go to full version