Загальний > ДТП

Впав на шв.30км.

<< < (5/9) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: vit від 25.07.2012, 15:51:37 ---
 Ну, мене волочило по укранському асфальту, певно ше граэ роль де впасти.

--- End quote ---
грає... там його вже не було, тіко урамбований гравій...

sanlexik:
Одужуй пошвидше! І повертайся в стрій. Особиста практика показала - при падінні краще "згрупуватися" в притул до рами, а удар тоді може прийти на руль і педалі, ціліший будеш. Хоча на такій швидкості ...

vit:

--- Цитата: sanlexik від 26.07.2012, 17:31:51 ---Одужуй пошвидше! І повертайся в стрій. Особиста практика показала - при падінні краще "згрупуватися" в притул до рами, а удар тоді може прийти на руль і педалі, ціліший будеш. Хоча на такій швидкості ...

--- End quote ---

Хм... згадую шо то я робив у ті секунди... Точно! Я хотів злізти з вєліка *No*, но не встиг.

Всім дуууже вдячний за підтримку.
 Завтра будуть знімати шви, шось я трохи хвилююсь. Та й взагалі цей тиждень подарував мені массу нових та незабутніх відчуттів.

teodor4ik:
ніц в зніманні швів стрьомного нема... стрьомно то коли дирка в шкурі півтора місяця не заростає, тому шви і не знімають, а звідти якась мерзота весь час тече, а потім знов ріжуть, чистять, обрізають лишнє і апять по новій шиють...

як я успокоїв? 8)

Andrizzio:

--- Цитата: teodor4ik від 26.07.2012, 22:44:59 ---ніц в зніманні швів стрьомного нема... стрьомно то коли дирка в шкурі півтора місяця не заростає, тому шви і не знімають, а звідти якась мерзота весь час тече, а потім знов ріжуть, чистять, обрізають лишнє і апять по новій шиють...

як я успокоїв? 8)

--- End quote ---

забаньте його  :D, де ти був, їдь туда ше, так тихо і сокійно було  :laugh:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version