ТехМайданчик > Ровери

Kastle

(1/4) > >>

Andruha_86:
Доброго часу доби. Ось вже 5 днів як я став власником дуже б/у байка під маркою Kastle. Інформації по такій фірмі в неті обмаль і лише на англомовних сайтах. Може хтось із знавців на форумі скаже чи не прогадав я з покупкою?

vitkov:
а що тут гадати ...їде  їде....дивишся чи люмінієва рама ...якщо подобається то непрогадав ...ну можливо  претендуєш на світові рекорди ...то інша розмова ..а покататися по  парках  це вже крок вперед ..а час покаже  що тобі потрібно ..розслабся це ж життя
пиши параметри та фото в студію....тут  зараз Стечкін зайде  тобі скаже почом фунт пороху...так що дєрзай
я вон  колешу  степи тернопілля на канадській  витривалій Ямасі вагою 22 кеге  і нічо  живий  ..і навіть не прогадав а наоборот  виграв

Andrizzio:
фото давай, я друг стєчкіна  :D :D

teodor4ik:
фото таки тра, причом у всых подробицях... або принаймны модель шоб поритись... покишо випадаэ на то шо то китаысь під замовлення буржуінів, або закошений під нього... але то вже по фото погадаємо.

Andrizzio:

--- Цитата: teodor4ik від 23.07.2012, 22:39:02 ---фото таки тра, причом у всых подробицях... або принаймны модель шоб поритись... покишо випадаэ на то шо то китаысь під замовлення буржуінів, або закошений під нього... але то вже по фото погадаємо.

--- End quote ---

Є ДХшні кучерявих років тої марки, так шо треба бачити

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version