Дурних в нашім файнім місті багато...
В мя був якось трафунок - вирішив звозитися собі в задоволення круг озера - після роботи, перед тим як котитися додому на бам. Ото ж їду я , переїзжаю дамбу в білій - в бік дального пляжу, аж тут глядь - якийсь пілот поставив свою бричку під самий зїзд з дамби і загородив всю, практичну, ширину проїзду (вродь лада 99-та була, чи шось таке - цеглоподібне щось). Коли я вже ровера взяв на плече і почав пробиратися повз те диво совіцького автопрому, виявилося, шо власник - звичайний собі парніша "в шірокіх трєніровочних штанах" мирно собі бухав в компашці собі подібних неподалік. Ну чел, угледівши мене біля своєї колимаги почав шуміти - шо я му машину царапаю, і всяке таке... Короч я вже почав оглядати прилеглі території на предмет зручного дрючка, бо ця вся ситуйовина уже не предвіщала нічого хорошого, але, на щастя товариші шумахера виявилися альбо більш ідейними, альбо менш бухими - бо присмирили таваріща, і ми, в результаті, розійшлися миром: він собі залишився бухати, ну а я покрутив собі педалі далі...