Загальний > Справжні велосипедисти

Велосипедом на роботу

<< < (3/4) > >>

CepKo:
Тож коли сухо їзджу. Плюси очевидні, після роботи зразу можна катнути кудась. і швидкість переміщення з точки А в точку Б значно вища ))). Але коли мокро - не дуже їзджу хоча і вчепив болотники

Dreamland:
також часто добираюся на роботу велосипедом :) 25 км в одну сторону - потім купання в озері (деколи з xlibesом, деколи сам). ну і ввечері +25км.

prizrak_design:
Сьогодні перший раз приїхав на роботу ровером , дуже сподобалось, дешевше ніж на авто і скорше ніж пішки, ше й зарядка перед "сидячим" робочим днем. Одні плюси, якщо не враховувати дощливі дні.

skeleton13:
Давно вже думав приїжджати до школи ровером...але тільки вирішив відважитися недавно)От вже і домовився з завгоспом шо буду тримав велик в підвали школи...цікаво як будуть дивитись на мене вчителі коли я завалю до школи з великом)))А доречі моя мрія покататись на велику по коридорах рідної школи  :roverbike:))))Але негативна сторона того діла..це те..шо там купа дебілів з фразами "дай покататись" і типу того...але мені поф я ж 11 клас Гг)))Короч чекаю поки буде сухо і рулю до школи))
П.с..А! ше одна позитивна строна то економія часу. Пішкарусом добираюсь 20хв, а великом, коли повезе шо всі світлофори зелені :)), то 3-4 хв)

arhont:
Ха-ха,а я вже в своїй школі їздив по коридорах :roverbike:,якраз відрегулював тормоза o^-o то потім годину чорні смуги з паркету віддирав,правда давно це було.А так покататись до інституту (нещодавно поставили ,,штуки для паркування велосипедів),або просто по справах завжди приємно,а то в маршрутках зараз дорого,не завжди вчано є,щей водій нахамить,і обов"язково хтось вилиє на себе бутиль ,,Красной москви".Так що актайтесь побільшеі залучайте до цього друзів,і будемо надіятись що на наших вулицях буде менше диму і даі ;D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version