ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Вибираю велосипед.. Допоможіть у виборі ???
Штир:
--- Цитата: Andrizzio від 15.07.2012, 23:41:23 ---катання в горох - насмішив ))). є кукурудза, яблука, горіхи - гороху ше не було :laugh:
--- End quote ---
Пардон, о-ча-пет-ка. Треба було писати "в горах" :D
Стечкин:
--- Цитата: vitkov від 16.07.2012, 01:35:22 ---планую точніше знаю що іздитити буду по парках та полях з екстрімом..шосейник відпадає
вибираю між марками Giant та SPECIALIDED вело має бути гірський білого кольору з амортизуючою вилкою....двопідвіс вже маю
--- End quote ---
тед таки реальна свиня
мало того шо наніц спаскудив своїм перекладом москальску статтю про ашани, та ще й позбавив людину віри в витривалі канадські ровери...
Drive_t:
А такий не хоч? http://www.mercedes-club.org/forum/index.php?showtopic=76233 обвіс навіть достить не поганий тільки рама певно трохи замала
Erazel I-st:
--- Цитата: Штир від 15.07.2012, 19:51:33 ---Якщо для катання в горох, тоді інші вузли не дуже.
--- End quote ---
Я так розумію катання в горох то більш агресивна версія "кукурудзяної поїздки" :D
Erazel I-st:
--- Цитата: Andrizzio від 15.07.2012, 23:41:23 ---
гальма набагато важливіші і цінніші тут ніж передня перекидка, то проста гідравліка, всьо гуд .
--- End quote ---
Ну несказав би. Звичайних вібряків хватає для катання по лісі і т.д. Та й вартість володіння гідравлікою теж значно більша. Так що я б без крайньої потреби її не брав. Хіба що якщо є лишні гроші.
А от перекидки то важливі. Просто ти ніколи нормальних не мав. Хороша перекидки перекидає за долі секунди без лагу і без ривка. Тому ти можеш перемикатися буквально для кожного горбика чи спуску по 40 раз на хвилину і абсолютно не відчувати дискомфорту в момент переключення. Я так на початках на гібриді насолоджувався життям. Потім вже перекидки розлюфтились ,а касета підстерлась.
Навігація
Go to full version