Загальний > ДТП

Ледь не получив по писку...

<< < (2/3) > >>

Erazel I-st:

--- Цитата: mr.Dream від 16.07.2012, 20:52:33 ---Варто було набрати 102, пояснити що тебе машина з таким то номером чуть не збила на пішоході, в стані афекту зхамив водію, а тепер він тебе переслідує, що тобі страшно за своє здоров'я і життя, бо хлопці в машині неадекватні на твою думку.
А взагалі добре, що нічого не сталось. Всякі ж козли бувають. На другий раз кидай каменем.

--- End quote ---
З одної сторони правильно. Але хто його зна що там в машині було. Може водій теж в стані афекту. Типу його дочку покусав сильно пес задівши артерії, і він щодуху мчить бо везе її в лікарню. Ситуації всякі бувають. Але якщо воділа починає бичити то дійсно визивати міліцію і хай він їм все пояснює. Ну або для виду подзвонити і сказати в трубку "Ало, Стечкін, бери свого стечкіна і їдь на %streetname%"  :)

Стечкин:
ну як не хош скаргу писати в ДАЇ, № тачки тре було занотувати

по № знайти машину, побити стекла і порізати шини
заодно можна було би власнику конфіденційно пояснити, яка він нехороша людина і спрямувати його на правдивий життєвий шлях легкими постукуваннями молотка по порожньому черепі (

teodor4ik:

--- Цитата: Стечкин від 17.07.2012, 12:20:27 ---ну як не хош скаргу писати в ДАЇ, № тачки тре було занотувати
по № знайти машину, побити стекла і порізати шини

--- End quote ---
див. перше псто...

--- Цитата: Erazel I-st від 17.07.2012, 09:25:23 ---Ну або для виду подзвонити і сказати в трубку "Ало, Стечкін, бери свого стечкіна і їдь на %streetname%"  :)

--- End quote ---
позвонив, і позвонив ментам, але в часному порядку(не я, а жена)... можливо це і помогло...

Філько:
Дурних в нашім файнім місті багато...
В мя був якось трафунок - вирішив звозитися собі в задоволення круг озера - після роботи, перед тим як котитися додому на бам. Ото ж їду я , переїзжаю дамбу в білій - в бік дального пляжу, аж тут глядь - якийсь пілот поставив свою бричку під самий зїзд з дамби і загородив всю, практичну, ширину проїзду (вродь лада 99-та була, чи шось таке - цеглоподібне щось). Коли я вже ровера взяв на плече і почав пробиратися повз те диво совіцького автопрому, виявилося, шо власник - звичайний собі парніша "в шірокіх трєніровочних штанах" мирно собі бухав в компашці собі подібних неподалік. Ну чел, угледівши мене біля своєї колимаги почав шуміти - шо я му машину царапаю, і всяке таке... Короч я вже почав оглядати прилеглі території на предмет зручного дрючка, бо ця вся ситуйовина уже не предвіщала нічого хорошого, але, на щастя товариші шумахера виявилися альбо більш ідейними, альбо менш бухими - бо присмирили таваріща, і ми, в результаті, розійшлися миром: він собі залишився бухати, ну а я покрутив собі педалі далі...

Erazel I-st:
Є таке. ЗА__ЛИ ті "люди нетрадиційної орієнтації" що ставлять свої корита впритул під міст. Місця їм мало чи що? ЧИ просто хочуть мати машину на виду бо бояться що с3.14здять їх корито.
 А на місці філька я б подзвонив і наябеднічав в даї. Що мол машина стоїть а її водій бухає поряд. Отже скоріш за все сідатиме пяним за кермо.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version