І так як я маю намір поїхати в цей "велорибний" тур, то хотів би внести деякі поправки щодо маршруту
І так як я маю намір поїхати в цей "велорибний" тур, то хотів би внести деякі поправки щодо маршруту
Сергій, ну там же написано Бакота. Зараз ти зробиш поправки потім ще зроблять і вийде сам знаєш що...
ми збирались з питань поїздки...
отже в загальному народ їде катнутись це поперше,
подруге рибалкою особливо непереймаємось але Кльову будемо раді
і дальше - ... ТВОЇ ЗАУВАЖЕННЯ НОРМАЛЬНІ!, АЛЕ
ми плануємо розміститись біля дністра за селом Колодіївка. (там розмістити табір)
там є місця для рибалки, бо в самій бакоті (село грушка) дуже скалистий берег
потім рибалимо і скоріш за все на зворотньому шляху заїжджаємо в бакоту (10 км) від колодіївки (орієнтовно)
там дивимось монастир і все таке (ну це вже як вирішить група!)
я вже маю детальну карту
так місця для рибалки будемо шукати - а що поробиш ???!!!
там є мої знайомі - може ще будуть до суботи - може ні але це таке.
гарантувати щось конкретне не дуже є змога...
попередньо збираємось ще в четвер для закупівлі продуктів ( я обовязково і напевно Костя і Андрій по можливості)
ти добре кажеш на рахунок рибалки,
але розумієш краєвиди Бакоти ніколи не замінять іншого берега Дністра він там буде як велика річка
а Бакота буде схожа на море і краєвиди там просто відпад (ну як на мене)
приєднуйся до вже наміченого маршруту і покажеш нам як ловити велику рибу бо я особисто не надто профі рибак
зрештою 100 км це багато , але недавно ми їхали 150 ....та якось проїхали - не скажу що надто втомились
і в колодіївці можна покупатись в затоках які мають пісчаний берег і не дуже глибокі а в інших місцях дністра сам знаєш - метр від берега і глибина 30 метрів - то ж теж треба врахувати безпеку групи!!!
та ладно не буду розводити полеміки бо зараз можна ще планувати до Миколая а час біжить - самі знаєте
отож в четвер збираємось
хто ще їде - давайтесь чути до понеділка включно!!!!!!!!Аванар ви з колегою Ющенком будете ??
ну і Підгаєцькі теж щось кажіть...
між іншим виїзд в пятницю вечером збираємось 20.30 на вокзалі біля лавочок де електричка прибуває
повертаємось в неділю ввечері так щоб сісти на дизель в понеділок в 3 годині ночі в Борщові
ну і ще - їхав сьогодні в дощ Тернопіль - Зарваниця ...як вам сказати ...якщо дощ - будьте готові.
але надіюсь на ідеальну погоду! , чого і вам такої бажаю!!!