Мандрівки > Майбутні
Дністер
Штир:
--- Цитата: Ruslan 75 від 13.07.2012, 15:33:56 --- 18:00 біля орнави 13.07 - збираємось для обговорення деталей поїздки.
--- End quote ---
Це де у гідропарку?
worm:
--- Цитата: Штир від 13.07.2012, 16:42:43 ---Це де у гідропарку?
--- End quote ---
я так зрозумів що біля центрвального входу в ТЦ "Орнава" за видавництвом "Збруч"
Andy:
На всякий випадок - 068 515 нуль нуль 59
Andy:
До речі, трек з профілем висот: ТУТ
Обн. В трек внесено зміни.
A.F.C.:
Дивився я той трек... І так як я маю намір поїхати в цей "велорибний" тур, то хотів би внести деякі поправки щодо маршруту, а саме його довжини. Думаю, що всетаки тра довжину значно вкороти. Фішка в тому, що рибалка не буде відбуватись на типовому ставку до якого ми всі так звикли. Ловля в річці значно складніша. Вимагає важчого арсеналу, більше прикормки, значно ускладнюється вибір місця лову. Це все при умові, якщо дійсно поїхати, щоб половити хорошу рибу, бо рибу за розмірами в палець там можна завжди наловити. Тому вважаючи на те, що все таки їдем на риболовлю я б радив затратити менше сил і часу на "просиджування кльову" в сідлі велосипеда. Тим більше, що це будуть вихідні і місце на березі нам ніхто не забронює *No* Їхати 90 км тра майже цілий день + нехай 1-2 год щоб зорієнтуватись і вибрати місце для ловлі+ час,щоб розкласти табір +час щоб загодувати місце і зарядити пару донок(оптимальний час кльову після 18-19год)= сама фігня часу, щоб порелаксувати біля тої вудки і спокійно половити рибу. Це вже не кажучи про то, щоб покупатись. ІМХО
Навігація
Go to full version