Мандрівки > Звіти

7 Липня - Перлина Поділля

<< < (2/2)

Штир:

--- Цитата: worm від 09.07.2012, 13:09:30 ---Перша зупинка була у с. Калагарівка, ніяк не міг набрати темп, відпочивши у холодку рушив далі пустими дорогами, у с. Красне...

--- End quote ---

Наша перша зупинка була після с. Красне на висоті 405м (найвища точка). Потім вже Скалат, там затарилися водою, їли морозиво, пили чай, оо... цее... кайф! Потім далі летіли, тільки останніх 20 хв в темряві було вже не дуже. Ще та клята доріжка для фір (яку чомусь позначили знаком для велосипедистів) добре 5-у точку відбила.

Ruslan 75:

--- Цитата: Штир від 09.07.2012, 17:01:05 --- Ще та клята доріжка для фір (яку чомусь позначили знаком для велосипедистів) добре 5-у точку відбила.

--- End quote ---

Гарно сказав - доріжка для фір!))))))
 але Костя правил потрібно дотримуватись - якщо чесно то хвилювався коли ти там Екстремалив на трасі без світла.

vit:

--- Цитата: Ruslan 75 від 08.07.2012, 20:41:23 ---

між іншим Vit пише що не мав екіпіровки тому не поїхав - дуже шкода!!!
я теж без екіпіровки по великому рахунку, мав тільки шлем, але було їхати - чудово б прокатався

--- End quote ---

Руслан, для мене слово екіпіровка то всьо шо до ровера (крім запчастин :)). Найбільше мене стримувала відсутність багажника та сумки на ньому. Бо якось проїхав 105км з рюкзаком вагою надцять кг, то троха шось замучився.

Ruslan 75:
то хтось би взяв твої речі, я  без питань.
іншим разом давайся чути, багаж - не проблема.

Штир:

--- Цитата: Ruslan 75 від 09.07.2012, 17:20:12 --- Гарно сказав - доріжка для фір!))))))
 але Костя правил потрібно дотримуватись - якщо чесно то хвилювався коли ти там Екстремалив на трасі без світла.

--- End quote ---
Погоджуюся, але на той момент моя 5-а точка боліла так, що вже негоден був терпіти. У мене колеса накачані на 6 атмосфер - камінь.
Доречі про рюкзаки, я вже розпочав пошуки такого що має Advanced Aircomfort (це типу сіточка + металевий каркас, ніби як у Андрія). Моя компактна лазня мене вже дістала.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version