Загальний > ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД

викрали з підїзду... WHEELER PRO 09

<< < (2/3) > >>

goofy:
позвонили вчора зранку в 05,30 і сказали шо знайомий впізнав на складі велосипед і він може віддати його якшо я перерахую гроші через термінал... я звичайно неповівся... мабуть тут побачили мій номер і позвонили... такшо будьте обережні... непопадайтесь на уловки мошенніків... 0639903808 і 0988169348 - номера з яких звонили  8)

Yanek:
Можна ще одну заявку в мєнтуру подати. Уроди.

Філько:
мда - дійсно уродці :-(
як варіант - можна протягом декількох ночей позадрачувати ці номера безплатними смс-ками - зо сайтів. най не розслабляються і  сплять з виключеними телефонами  :)

Oleg:

--- Цитата: goofy від 18.10.2012, 20:08:10 ---позвонили вчора зранку в 05,30 і сказали шо знайомий впізнав на складі велосипед і він може віддати його якшо я перерахую гроші через термінал... я звичайно неповівся... мабуть тут побачили мій номер і позвонили... такшо будьте обережні... непопадайтесь на уловки мошенніків... 0639903808 і 0988169348 - номера з яких звонили  8)

--- End quote ---

гроші просили перерахувати на моб. рахунок чи банківський? якщо банківський, то треба було взяти хоча б реквізити...

goofy:

--- Цитата: Oleg від 18.10.2012, 22:14:18 ---гроші просили перерахувати на моб. рахунок чи банківський? якщо банківський, то треба було взяти хоча б реквізити...

--- End quote ---
через термінал. мабуть на якусь карточку. гроші б зняв і заблокував.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version