Мандрівки > Майбутні
Короткометражні заїзди...
Віталько:
Завтра певно поїду кататись Я ввечері, такшо збирайтесь ;)
xlibes:
Я сьгодні ввечері зможу і захочу покататися. Десь після 18:00.
Коротше, хто організовує масовку першим, той дає знати решті що, де і як.
Я думаю, то буде VetalR. :)
І ще одне.
Вчора відбулася перша масова ранкова покатушка.
Не обійшлося, звісно, без виступу симфонічного оркестру на пристані, без натовпу цікавих ґав, яким все хтілося побачити голі дупи шприхалів. Бо, як я забув сказати, конфеткою програми було ранкове купання.
Також було протокольне фотографування на пам"ять.
А ще згодом, під оплески враженої публіки і під схвальні відгуки бувалих моржів ("Ані са Львова прієхалі купацца!"), команда успішно відбула хто-куди.
Резюмуючи, можна додати, що хто не був і не бачив, той багато втратив.
Але не все так страшно, дещо із незворотно втраченого можна підглянути у Галереї Шприхи.
А решті, кому не спиться зраня, скажу: приїжджайте!
P.S. Серед щасливчиків були: Dreamland, Sonce, Zombie, xlibes.
Група підтримки і фотограф: Arven.
xlibes:
Оскільки Тернопіль - глуха провінція, в якій нема старих велосипедних традицій, то першим починанням на цьому шляху може бути заснування звички приїжджати зранку на пристань усіх бажаючих шприхалів і купатися (за бажанням).
Плюсами таких маніпуляцій будуть:
1) живе спілкування шприхалів у великих проміжках часу між покатушками;
2) підтримка бойового духу справжнього шприхаля;
3) гартування тіла справжнього шприхаля;
4) зліквідування такого негативного явища як пересипання (і його наслідків);
5) можливість частіше проводити більше часу у безтурботному і веселому товаристві.
6) систематичне, хоч і помірне, вкручування педалей (а систематичні заняття, вони і в Африці є систематичними).
7) багато іншого, можливого, непередбачуваного і неможливого.
Прошу зробити посильний внесок і взяти участь.
Dreamland:
Сьогодні відбувся 2 з"їзд шприхатих моржів купальників на Тернопільському ставі. Купання проводилися по міжнародній ситемі початкового моржівництва та загартовувавання "ISO-9002 Water Resistant" 1 групи складності. Хочу зазначити що учасники - Dreamland, xlibes, Sonce - відпрацювали основну програму з хорошими результатом - тому на наступні купальні з"їзди вже не будуть купатися в групі аматорів - а автоматично переходять до групи любителів ставкової води та пляжного ексгібіціонізму.
п.с. За результатами купального сезону будуть вручатися почесні грамоти. А ті які особливо відзначаться будуть приставлені до ордену Порфирія Іванова. Так що, друзі - ми почале добре - тепер нам потрібно продовжувати в такому дусі.
Erazel I-st:
Учора ввечері проходив з Верті програму почтківця-дертджампера. Мої думки під час прижків можна передати однією фразою "А от тепер точно пісец". Бо стрибали ми не з якогось мосту(Тайгер привіт) а з трампліна за яким був крутий схил, так шо якшо вчасно не затормозиш то летіти тобі довго і нудно. Але як бачите я залишився живий, так шо не така я й втрачена для екстріму людина. Перший екзамен екстримала я вже здав позавчора(спуск по лісовій дорозі між дерев - НорсШоре), вчора дертджампінг здавав і закріплював програму норсшоре. На днях може до фрірайда дойду. Одне жалую, що вчора фотіка не взяв.
Навігація
Go to full version