Мандрівки > Майбутні

Короткометражні заїзди...

<< < (51/515) > >>

Andy:

--- Цитата: Tiger від 04.04.2009, 12:46:08 ---Так як в Скалат я не поїхав маю намір відкатати приблизно 40 км сьогодні після обіду.
Хто має бажання приєднуйтесь. (пишіть в аську або тут )

--- End quote ---

Десь після 3 години в Грабовець не хочеш з"їздити? (десь 40 км буде :))
Дописано : 04.04.2009, 13:05:13Хто має бажання потиснути педалки, під"їжає до перехрестя об"їзної і Великих Гаїв в 15:30

Прокатаємося на свіже повітря, в Грабовець :), орієнтовно 40 км :)

Yanek:
Думаю нині вечерком поїхати в Білу, там, як їхати по залізниці зі ЛЬвова - видно дуже класні заплави - типу вода гарно позаливала дерева, кущі - короче круто виглядає. Хочу поїхати, розвідати як туди добратися, щоб потім може байдаркою туда запхатися.
виїзд планую на годину 17,00 нині 7 червня.
Як комусь цікаво - зголошуйтесь, буду радий компанії і знайомству
Дописано : 07.06.2009, 15:52:44Буду виїжджати о 18,00 від шостого магазину!
кого цікавить - підїжджайте.

bhagavan:
Сьогодні, понеділок 8 червня, шоста година (18:00) на пристані в парку Шевченка. Плануємо гарно повозитися за умови гарної погоди. Спортивних результатів не плануємо - просто гарно провести час - кілометраж 10-20 км.

Маршрут визначимо на місці - можливо: кутківці - біла, можливо  - в інший бік :)

Віталько:
Гади, ріальні гади :). Стіки часу всьо було плавно, ніхто нічо не рухався а коли в мене останній день перед екзаменом то треба планувати поїздки? га7 :)

Dreamland:
Сьогодні нарешті зібрав ровера на новій рамі - навіть встиг потестувати - тепер вже можна возитися :).
9 червня - хочу поїхати зранку в Збараж - на ромашкову розвідку - подивитися шо і як там.
Збір 8-00 - 8-15 біля Болгарсього магазину. Тепм середній. Хтось має бажання долучитися?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version