Мандрівки > Майбутні
Короткометражні заїзди...
olesya:
у нд була моя перша поїздка на ровері за Тернопіль і вперше побувала в Петриках)) роверист я поганий безспору.
дякую Віт за міняння ровериком. на твоїм справді легше мені було. А Орг вибрав найкращий шлях до Петриків і назад. незабутньо все пройшло - кожну калюжу пригадую))
кросівки відстірала, тепер на батареї сушаться, в Стєчкіна кльовий чай і вопше компанія була приємна. я ше хочу покататись *tramplin*
--- Цитата: vit від 04.11.2012, 23:32:04 --- Далі було те, що мені дуже сподобалось. Ми їхали дорогою на якій кожні 15 ~ 20 метрів була калабаня завширшки на всю дорогу, а обочина - місиво з глини та болота.
Кожен їхав по свому, я - по тихенько, міряючи глибину та насолоджуючись процесом, Олеся - занадто потихенько, що іноді спричиняло повну зупинку посеред калабані. А Стечкин! то взагалі, набирав швидкість, ніби перед ним була стіна яку тре проламати. Все це звеселяло та ще більше підіймало настрій.
Такі цікаві моменти минають дуже швидко, і ось ми біля ставка.
Погода просто неймовірна, повітря чисте й свіже, хочеться дихати повільно, глибоко.
Далі були теревені про всяке різне, віденський чайок від Стечкина, смачний пляцок від Олі - сестри Івана
--- End quote ---
мені запамяталось як Стєчкін рушив і за пару метрів якогось лихого в ті будяки звалився. лежав там і реготав :D. більше ніхто не падав. я в калюжу хіба зіскочила. Орга з Іваном рідко було видно, їхала в основному з Віт і Стєчкіним, назад теж разом вертались, вони і бачили, як я в парку на якусь жіночку намагалась наїхати :nono:
--- Цитата: vit від 04.11.2012, 23:32:04 ---доречі Іван, наскільки я зрозумів, вчиться на спеціаліста по тріщинах в металі *dontknow*, якось так.
--- End quote ---
він аспірант уже
vit:
Купляй собі якогось роверка не дорогого, але не сама. Поради питай, підскажемо, забракуємо. До весни є час. Звичайно можна і позичити, але ше би той ровер був як ровер.
І ше, на дорогу більше не виїзджай, як кажуть - безпека перш за все. Вибачай шо таке пишу но як згадаю тих триста метрів дороги за базаром то мурашки по шкірі біжать.
Ну і вітаємо на шприсі :).
Стечкин:
--- Цитата: vit від 06.11.2012, 01:34:09 ---Купляй собі якогось роверка не дорогого, але не сама. Поради питай, підскажемо, забракуємо.
--- End quote ---
в мене є знайомий що продає бк ровери з бундесу
так шо можна тобі підібрати щось валідне і недороге
мій № - 0672080636
Vadila:
Завтра хтось хоче покрутити педалі?
org100h:
Було б непогано кудись метнутися. :)
Я +1
Навігація
Go to full version