Мандрівки > Майбутні

Короткометражні заїзди...

<< < (321/515) > >>

Aelita:
Гарно покатались: трошки заблудились, шукаючи ставок :D, зато знайшли гарну місцину, поїли смаженої кукурузки, розпили 2 л. виноградного соку на 5-х, жаль вудочки не було!  :( Однак все одно покотенька сподобалась, спасибі учасникам за компанію.

worm:

--- Цитата: Aelita від 15.08.2011, 22:58:35 ---Гарно покатались: трошки заблудились, шукаючи ставок :D, зато знайшли гарну місцину, поїли смаженої кукурузки, розпили 2 л. виноградного соку на 5-х, жаль вудочки не було!  :( Однак все одно покотенька сподобалась, спасибі учасникам за компанію.

--- End quote ---

О швидше ніж я до комп'ютера добралась  :o
Навіть не думав що сьогодні вдасться поїздка. Усім дуже дякую, що відгукнулись :)

Oleg:
так-так, сьогодні справді дуже гарно прокаталися, а ще Ліда забула написати, що з шести чоловік троє доїжало в Почапинці поодинці.. )))
так не хотілося їхати додому  :( наступного разу беру спальник, карімат і ночую )))

Oleg:

--- Цитата: worm від 15.08.2011, 23:00:21 ---О швидше ніж я до комп'ютера добралась  :o
Навіть не думав що сьогодні вдасться поїздка. Усім дуже дякую, що відгукнулись :)

--- End quote ---
я теж не розраховув, що так катнемся і всі зустрінемося в Почапинцях...

п.с. замітили, що ми пишемо з інтервалом в 2 хв. )))

worm:

--- Цитата: Oleg від 15.08.2011, 23:04:11 ---п.с. замітили, що ми пишемо з інтервалом в 2 хв. )))

--- End quote ---

:D :D :D

я б також заночував але десь в рибному місці :) Ну і в кого зуби чорні ?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version