Мандрівки > Заплановані
22.07 кукуруза-4, кк-матрас околицями тернополя спроба 2
teodor4ik:
посидів до пів 11, пойняв, шо в нас всі толі ватні, толі сахарні і поїхав домів... хтотам грудь на хрест рвав шо буде при любій погоді? >:D
Дощик був теплий і мягенький, а гляньте яка зара отлічна погодка... СЦИКУНИ...
vit:
Аааа блін, я сидів на чемоданах, думаю, загляну на форум, а там пост Еразеля. От і всьо. :(
CoRacK:
--- Цитата: teodor4ik від 15.07.2012, 11:15:33 ---посидів до пів 11, пойняв, шо в нас всі толі ватні, толі сахарні і поїхав домів... хтотам грудь на хрест рвав шо буде при любій погоді? >:D
--- End quote ---
Бачив, як ти додому їхав біля Універсаму, я якраз з села бусом вертався :).
Aelita:
--- Цитата: teodor4ik від 15.07.2012, 11:15:33 ---посидів до пів 11, пойняв, шо в нас всі толі ватні, толі сахарні і поїхав домів... хтотам грудь на хрест рвав шо буде при любій погоді? >:D
--- End quote ---
Я б теж була, незважаючи на те, що тільки в 5.30 вернулася з весілля, подзвонила до Еразеля, почула команду "відбій". І думаю, що правильно - в таку погоду, певно в двох з Тедом і поїхала.) А дощик все таки не був маленький!)
Стечкин:
--- End quote ---
а шо з них взяти, як вони на Еразеля рівнються?
а той вже більше року мені ###### тирчить :'( :'( :'(
Навігація
Go to full version