ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Велосипед за 6000-7000 грн.

<< < (13/14) > >>

aspirantvisav:

--- Цитата: vit від 02.08.2012, 22:24:25 --- За те скоро сезонні знижки, але швидко розгрібають, тре ловити момент.
  Я свого ровера зимою купляв.

--- End quote ---
Вже починають давати знижки - 10% на Cube, Trek і інші.

І процес вибору не подобається зовсім. За№;%"№вся вибирати. Краще було купити перший що сподобався і не читати форумів, в тому числі цього. "Горє от ума" блін.

Думаю може краще за ті гроші 6-9 штук, взяти два-три - для жінки, малого і себе?! Хай стокові, але будуть сімейні покатушки. 8)

Штир:
Маємо таку статистику по цій темі:
1. Переглянули більше 950 разів.
2. Дали конкретні поради більше 10 разів.
3. Велосипеда немає.
4. Автор теми ігнорує всі поради без пояснення.
5. Постійно задає питання і нічого не робить, а літо минає.

Кожен має право питати, для цього форум існує, але тут явно не той випадок. Прошу адміністрацію звернути на це увагу, щоб форум не перетворився у цирк.

aspirantvisav:

--- Цитата: Штир від 03.08.2012, 11:30:13 ---Маємо таку статистику по цій темі:
1. Переглянули більше 950 разів.
2. Дали конкретні поради більше 10 разів.
3. Велосипеда немає.
4. Автор теми ігнорує всі поради без пояснення.
5. Постійно задає питання і нічого не робить, а літо минає.

Кожен має право питати, для цього форум існує, але тут явно не той випадок. Прошу адміністрацію звернути на це увагу, щоб форум не перетворився у цирк.

--- End quote ---
[spoiler]Які проблеми Штир? Щось не подобається?
1. Переглядів багато - то є + для форуму.
2. За поради вдячний.
3. Велосипед буде, і нехай пізніше, але буде...
4. Автор просив порад і все, без будь-яких зобов'язань.
5. Моє право.
Єдиний мінус, що літо минає.
А цирк роблять самі люди. Без образ.
В когось терпіння не вистачає? В мене воно є... поки 8)
Не треба флудити тут. Поради і тільки поради[/spoiler]
Дякую всім за допомогу, прошу зберігати терпіння.

aspirantvisav:
Замовив Trek Mamba 2012 білий, розмір рами 17,5".
Хоча надії отримати його через нашого представника в Тернополі вже не було. Нібито закінчились і вже не буде.
Хотів було замовити 2013 року Мамбу, але теж виявляється треба чекати, довго чекати...
Але зв'язався з головним офісом Trek в Україні.
І "о чудо", зразу в Тернополі захотіли його привезти, вже навіть чекає на мене, правда десь в Києві. Коротше привезуть. Можуть, якщо захочуть!
Поважають рядових покупців у Києві. Ще б тут скоріше думали і швидше діяли.

Нібито на завтра має вже бути в Тернополі. Отримаю - відпишусь, пофоткаю...

Так що не встидайтесь звертатись до головних офісів, вони уміють представників "зацікавлювати".

P.S. Схожа ситуація була у мене з купівлею легкосплавних дисків до мого авто. Хотів у нашого представника в Тернополі замовити диски італійської фірми (не буду називати, щоб не вичислили представника :lipsrsealed:), саме такий типорозмір вони виробляють як мені треба було. Наші почали морозитись, типу довго, потім неможливо... Тягнулось також біля місяця.
Зв'язався з Італією за допомогою звичайної електронної пошти на англійській "ламаній". Пояснив ситуацію, що важко купити, довго чекати і т.д. :'(
На другий день тернопільський представник "в милі" сам подзвонив до мене, що через два дні будуть. Вибачався...
Ціна замість 120 євро з диск, різко впала до 80 євро, правда потім оговтавшись ціну підняв до 90 євро. Треба щось заробити...
Диски поставили, перекидання літньої гуми на нові диски задурно + на сталеві старі зимові теж задурно з балансуванням. 8)

От так працює наш бізнес. Маркетинг в Європі і у нас велика різниця. Не у всіх звичайно, але трапляється.

Kritik:
ну нарешті! вітаю!)
чекаємо фоток!)

п.с. на рахунок наших продавців, можу також купу історій розказати, про автосалони, які не хочуть напрягтись шоб привезти машину в такій комплектації як я хочу (і ціна автомобіля в районі 60 тис.у.е), і про інших "продавців" ))))

але все буде добре!)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version