Замовив
Trek Mamba 2012 білий, розмір рами 17,5".
Хоча надії отримати його через нашого представника в Тернополі вже не було. Нібито закінчились і вже не буде.
Хотів було замовити 2013 року Мамбу, але теж виявляється треба чекати, довго чекати...
Але зв'язався з головним офісом Trek в Україні.
І "о чудо", зразу в Тернополі захотіли його привезти, вже навіть чекає на мене, правда десь в Києві. Коротше привезуть. Можуть, якщо захочуть!
Поважають рядових покупців у Києві. Ще б тут скоріше думали і швидше діяли.
Нібито на завтра має вже бути в Тернополі.
Отримаю - відпишусь, пофоткаю...
Так що не встидайтесь звертатись до головних офісів, вони уміють представників "зацікавлювати".
P.S. Схожа ситуація була у мене з купівлею легкосплавних дисків до мого авто. Хотів у нашого представника в Тернополі замовити диски італійської фірми (не буду називати, щоб не вичислили представника
), саме такий типорозмір вони виробляють як мені треба було. Наші почали морозитись, типу довго, потім неможливо... Тягнулось також біля місяця.
Зв'язався з Італією за допомогою звичайної електронної пошти на англійській "ламаній". Пояснив ситуацію, що важко купити, довго чекати і т.д.
На другий день тернопільський представник "в милі" сам подзвонив до мене, що через два дні будуть. Вибачався...
Ціна замість 120 євро з диск, різко впала до 80 євро, правда потім оговтавшись ціну підняв до 90 євро. Треба щось заробити...
Диски поставили, перекидання літньої гуми на нові диски задурно + на сталеві старі зимові теж задурно з балансуванням.
От так працює наш бізнес. Маркетинг в Європі і у нас велика різниця. Не у всіх звичайно, але трапляється.