ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Велосипед за 6000-7000 грн.

<< < (6/14) > >>

Earl:
В найнерів є пару мінусів: як правило відсутні кріплення на багажнік і на вібрейки. А багажнік потрібен набагато частіше, ніж широка найнерська резина. Мені в гібрид стає резина 47, але шось ширше 42 потрібно було тільки щоб дряпатись на круті схили по грязюці, коли захотілось поганяти по кроскантрійній трасі після дощів. Резина 32-35 котить все-таки набагато приємніше. А вібрейки як вже писав Тед помітно простіші в експлуатації та дешевші від дискарів, і їх цілком вистачає. Крім того, 29ери це все ще екзотика, тому вони коштують трохи дорожче аналогічних по класу гібридів. Так що думай :)

aspirantvisav:
Поміряв на себе Trek Mamba, рама 21" завелика, 19 аналоги також не дуже підходять, зазор менший ніж хотілось би, по правилах три пальці від рами до паху.
17" Мамби немає і не буде в Тернополі, аж в 2013 році.
Так що... або через інет-магазин, або щось інше...

Також був в понеділок у Львові в магазині-дилері CUBE.
Невеличкий. Малий вибір. Хоча байки бомбові.

З гібридів і з найнерів мого розміру нічого не було. Мають зателефонувати...

А чи так важливо щоб розмір раби чітко підходив під ріст? Може 19" з невеличким зазором піде?

Frenky:
Куби класні. Вибирали з другом на сайті cubeukraine.com, обдзвонили всіх дилерів по Україні, в результаті купили у Франківську.

Штир:

--- Цитата: aspirantvisav від 03.07.2012, 13:20:29 ---З гібридів і з найнерів мого розміру нічого не було. Мають зателефонувати...

А чи так важливо щоб розмір раби чітко підходив під ріст? Може 19" з невеличким зазором піде?

--- End quote ---
У Ровер-Байку, минулої суботи бачив нові велосипеди, точно не пригадаю назви але щось типу Canno... Самий дорогий найнер 9350грн, розмір XL. Були і менші на 26" колесах за 7200грн. Мене вразило те, що XL важив до 11кг. Менші, можливо, ще легші. Рекомендую подивитися.

kita:
надибав отаке http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=82&t=71824&sid=93fb7c3d6de07d652d6e8f913e7c01c8 але можливо ростовка буде завелика...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version