ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Велосипед за 6000-7000 грн.
teodor4ik:
в нас тіко корак мав і має... а мені трек сподобався... як хороха база для подальшої обробки... знаю шо не плануєш, але повір 8)...
Штир:
--- Цитата: aspirantvisav від 29.06.2012, 19:52:01 ---Відбулись наступні зміни орієнтирів, а саме:
1. Bergamont Revox 2.2 - 6470 грн., гідравліка, 29", чорн., вилка SunTour XCM, Deore/Alivio
2. Trek Mamba 2012 - 7500 грн, 29", вилізає за рамки бюджету, білий, вилка Rock Shox
3. Giant Talon 29'er 2 - 5920-6600 грн., біло-чорн, гідравл., вилка SR XTC, перемикач Sram X3
4. Specialized HardRock Sport Disk 29", - 5800 грн., вилка SunTour, гальма дискові механічні.
Хто мав справу з такими? Що порадите?
--- End quote ---
Як для мене, то при наявності 7000грн краще зробити так:
1. Купити дешевий гібрид, такий щоб рама подобалася.
2. Викинути (або продати звичайно дешево): передню систему зірок, задню перекидку, передню перекидку, ланцюг.
3. Купити (наприклад в Ровер-Байку) нормальні комплектуючі класу Deore: ~400грн(передня перекидка) + ~600грн(задня перекидка) + ~750грн(передня система зірок) + ~250грн(ланцюг)
4. Можна і монетки поміняти, щоб усе було Deore 8)
5. Зайти в Спорт+ (або пошукати тут на форумі толкову людину, а такі є) і за ~200грн попросити то зібрати до купи.
Я так раджу бо сам так зробив, але крок #2 у мене настав після 3000км, ну і встановлював сам (початківцям не рекомендую, можна все зіпсувати).
І буде класний байк, а потім можна і дискові гальма поставити, якщо відчуєш потребу (виправдовують себе зимою і коли болото).
CoRacK:
Або Bergamont Revox 2.2, або Trek Mamba 2012. В принципі можна в Bergamont потім поміняти вилку, якщо робота не задовільнить. В Трека все більш менш збалансовано і відразу вилка достатнього рівня.
Я більше схиляюся до Bergamont Revox 2.2.
aspirantvisav:
Не перетворюйте тему на флуд! >:D
Дякую за варіанти. Але не люблю щось переробляти. Хочу взяти більш-менш збалансований велосипед.
Тим більше вилка Rock Shox дорога - 1600 грн. приблизно і ставити потім таку якось "некошерно". *No*
Що скажете про раму Trek Mamba? Варта уваги?
Штир:
--- Цитата: aspirantvisav від 30.06.2012, 11:23:53 ---Не перетворюйте тему на флуд! >:D
Дякую за варіанти. Але не люблю щось переробляти. Хочу взяти більш-менш збалансований велосипед.
Тим більше вилка Rock Shox дорога - 1600 грн. приблизно і ставити потім таку якось "некошерно". *No*
Що скажете про раму Trek Mamba? Варта уваги?
--- End quote ---
Якщо мова йде про таку модель
http://velo-sport.by/trek/trek-mamba-disk-29-850-ye
тоді досить непоганий, але трохи дорого 7500, бо мав би бути 850$ x 8.10 = 6885грн
Ось тут є відгук тестерів
http://www.bikeradar.com/gear/category/bikes/mountain/product/review-trek-bikes-gary-fisher-collection-mamba-11-42415
Коротко:
1. Класна рама.
2. Класна вилка.
3. Не дуже добре підходить для гірської місцевості, більше як city bike.
Моя думка, що #3 не є суттєвим мінусом. Але, якщо основне призначення city/road, тоді бажано мати сліки (покришка) або напівсліки. Короче, рекомендую!
Навігація
Go to full version