ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Велосипед за 6000-7000 грн.
aspirantvisav:
--- Цитата: vit від 28.06.2012, 14:25:38 ---
Доброго здоров'я.
Ось тут http://www.velostyle.com.ua/ маю 5% знижки. Троха не Тернопіль, але хлопці відповідальні, все на вищому рівні. Ровер приходить настроєний, в заводській упаковці, зі знятим рулем та переднім колесом, вчепив і поїхав.
Брав собі трека 3900, потім знайомому, також трека, ше вагон запчастин.
--- End quote ---
Буду мати на увазі.
Подивлюсь що вони там мають...
Стечкин:
--- Цитата: vit від 28.06.2012, 14:25:38 ---
Доброго здоров'я.
Ось тут http://www.velostyle.com.ua/ маю 5% знижки. Троха не Тернопіль, але хлопці відповідальні, все на вищому рівні. Ровер приходить настроєний, в заводській упаковці, зі знятим рулем та переднім колесом, вчепив і поїхав.
Брав собі трека 3900, потім знайомому, також трека, ше вагон запчастин.
--- End quote ---
ну я типа там теж 5% мам
але вже 3-ий рік катам на київсьму коррадо за 2 кг/грн і якось не жаліюся
правда довелося в перший же місЯць змінити педалі, колеса, руль, вилку...
Аеліта недавно питала мене по своїй наївності - коли я останній раз мив того ровера
а я його ніколи не мив
правда тиждень тому дав одній дівці повозитися - то вона помила, потім ще протерла вологими серветками і проколола переднє колесо (((
vit:
--- Цитата: Стечкин від 28.06.2012, 20:06:46 ---правда тиждень тому дав одній дівці повозитися - то вона помила, потім ще протерла вологими серветками і проколола переднє колесо (((
--- End quote ---
Під столом :D. То певно тоді коли ролік знімали.
aspirantvisav:
--- Цитата: Стечкин від 28.06.2012, 20:06:46 ---правда тиждень тому дав одній дівці повозитися - то вона помила, потім ще протерла вологими серветками і проколола переднє колесо (((
--- End quote ---
Позитивно так... :)
Але хочеться чогось ліпшого, вирафінованого, щоб не шкодувати...
aspirantvisav:
Відбулись наступні зміни орієнтирів, а саме:
1. Bergamont Revox 2.2 - 6470 грн., гідравліка, 29", чорн., вилка SunTour XCM, Deore/Alivio
2. Trek Mamba 2012 - 7500 грн, 29", вилізає за рамки бюджету, білий, вилка Rock Shox
3. Giant Talon 29'er 2 - 5920-6600 грн., біло-чорн, гідравл., вилка SR XTC, перемикач Sram X3
4. Specialized HardRock Sport Disk 29", - 5800 грн., вилка SunTour, гальма дискові механічні.
Хто мав справу з такими? Що порадите?
Навігація
Go to full version