шото нема натхнення писати повний звіт...) так шо по відповідаю на ваші питання...
шо їв??
ніяких енергетиків і добавок не їв...може того і приїхав тільки 8-ий..) на КП1 давали мівіну...то до КП2 ледве дотягнув))) а так переважно жував печеньки і банани...головне то перед стартом нормально поїсти... і десь км за 10 до фінішу тож заголодав і ноги вже просто не крутили...одним словом якшо чуєш шо голодний то вже пізно шось робити...
про їжу...якийсь хлопака мені дав перекусити батончик-мюслі і якесь печенько...то було перед самим більший перевалом... я незнаю шо то було...але через 30 хв після того мене почало рубати)) на прямій було під 40-45...а на підйомах там де тре їхати 15-18...було 25 км/год...))
НІчого він не їв, просто пургену випив, а туалет був лише на фініші .
Мда, Васька, ти нас все більше і більше дивуєш. Твоя мама коли була вагітна тобою на коней часом не заглядалась? Бо є така версія - на що часто дивиться вагітна така дитина й народиться
незнаю незнаю...всьо можливо...)
кста по протоколам, він там самий маленький...
васьок, як здоровля опосля?
здоровя опосля на диво було супер, на наступний ранок навіть міг ходити і вечером вже круг тернополя мотав круг (30+км за вечір)...але тільки одне Но було...шо після фінішу спати хотів капець...і голова крутилась..але нічо, перекусив на фініші та й поїхали на вокзал а там на Тернопіль..)
про юний то так, але той хлопака шо 93 рік поплатився за то шо їхав перші десь 50-70 км з Лапкою...)той шо рекорди ставить)) а так то він досить сильний велосипедист
а в загальному дійство сподобалось, нема нічо надскладного..головне йти по чуттях, тут вже ні пульсометра ні спідометра не тре...хіба шоб знати кілометраж. якби дорога була чуть менш в ямах можна було показувати кращі результати, здоровя позволяє, зара якраз чую себе в найкращій формі! з 285 км по 400 проїхав в одиночку чуть більше 4 год...а це дай Боже біля 28 середня після 300 км!!!!! це більше чим було перші 200 км, так шо тепер перед першою сотньою треба мінімум 150 проїхати а потім стартувати)))
краєвиди дуже гарні були, і перевали мені сподобались..хоча очікував якихось підйомів по 6 км...а тут було по 1-2 км всього...( але нічо...вони взяли кількістю)))