Загальний > Забави роверові

400km 2012.07.14 "Світанок на перевалі"

<< < (3/4) > >>

Andrizzio:

--- Цитата: teodor4ik від 22.07.2012, 16:13:31 ---кста по протоколам, він там самий маленький...

васьок, як здоровля опосля? :)

--- End quote ---

є 93й рік

Erazel I-st:

--- Цитата: teodor4ik від 22.07.2012, 16:13:31 ---кста по протоколам, він там самий маленький...

--- End quote ---
Не самий маленький а самий юний і повний енергії. Все ж 20 ркоів то не 12, то хлопець в повному розквіті сил  :)

skeleton13:
шото нема натхнення писати повний звіт...) так шо по відповідаю на ваші питання...

--- Цитата: Andrizzio від 17.07.2012, 22:23:07 ---шо їв??  :o :o

--- End quote ---
ніяких енергетиків і добавок не їв...може того і приїхав тільки 8-ий..) на КП1 давали мівіну...то до КП2 ледве дотягнув))) а так переважно жував печеньки і банани...головне то перед стартом нормально поїсти... і десь км за 10 до фінішу тож заголодав і ноги вже просто не крутили...одним словом якшо чуєш шо голодний то вже пізно шось робити...
про їжу...якийсь хлопака мені дав перекусити батончик-мюслі і якесь печенько...то було перед самим більший перевалом... я незнаю шо то було...але через 30 хв після того мене почало рубати))  на прямій було під 40-45...а на підйомах там де тре їхати 15-18...було 25 км/год...))
--- Цитата: Erazel I-st від 20.07.2012, 09:45:47 ---НІчого він не їв, просто пургену випив,  а туалет був лише на фініші  :D.
 Мда, Васька, ти нас все більше і більше дивуєш. Твоя мама коли була вагітна тобою на коней часом не заглядалась? Бо є така версія - на що часто дивиться вагітна така дитина й народиться  ::)

--- End quote ---
:D незнаю незнаю...всьо можливо...)

--- Цитата: teodor4ik від 22.07.2012, 16:13:31 ---кста по протоколам, він там самий маленький...

васьок, як здоровля опосля? :)

--- End quote ---
здоровя опосля на диво було супер, на наступний ранок навіть міг ходити і вечером вже круг тернополя мотав круг (30+км за вечір)...але тільки одне Но було...шо після фінішу спати хотів капець...і голова крутилась..але нічо, перекусив на фініші та й поїхали на вокзал а там на Тернопіль..)

про юний то так, але той хлопака шо 93 рік поплатився за то шо їхав перші десь 50-70 км з Лапкою...)той шо рекорди ставить)) а так то він досить сильний велосипедист


а в загальному дійство сподобалось, нема нічо надскладного..головне йти по чуттях, тут вже ні пульсометра ні спідометра не тре...хіба шоб знати кілометраж. якби дорога була чуть менш в ямах можна було показувати кращі результати, здоровя позволяє, зара якраз чую себе в найкращій формі! з 285 км по 400 проїхав в одиночку чуть більше 4 год...а це дай Боже біля 28 середня після 300 км!!!!! це більше чим було перші 200 км, так шо тепер перед першою сотньою треба мінімум 150 проїхати а потім стартувати)))
краєвиди дуже гарні були, і перевали мені сподобались..хоча очікував якихось підйомів по 6 км...а тут було по 1-2 км всього...( але нічо...вони взяли кількістю)))

teodor4ik:
кароч... тобі тра якусь систему насильного харчування зварганити, як тим качкам шо ім печінку відрощують... ти вже вкотре ніхрена не жреш, а потім здихаєш... попробуй якось харчову поїздку до Кременця і назад, чи ше куда... і заставляй себе закидати шось постіно в рот, навіть коли вже не хо... А батончики з мюслів продаються, вони відосно недорогі, ми їх на дністер пару брали минулого року, мене не вперло, а вот вічноголодна молодьож зацінила.

а вот рецепти чогось подібного
[spoiler]
--- Цитувати ---• 60 гр поджаренного солёного арахиса
• 60 гр поджаренных семечек подсолнечника (можно прямо в кожуре)
• 80 гр изюма или других сухофруктов на выбор
• 160 гр овсяных хлопьев
• 50 гр вздушного риса
• 130 гр арахисового масла
• 100 гр тростникового (коричневого) сахара
• 120 мл жидкого мёда
• 1 пакетик ванилина, растворённый в очень небольшом количестве воды (или 1 чайная ложка экстракта ванили)
• 2 или 3 столовые ложки поджаренных пророщенных зёрен пшеницы (по желанию!)
• немного сливочного масла для смазывания формы

Приготовление:

1. Высыпьте первые пять составляющих и пророщенные зёрна пщеницы (если решили их использовать) в ёмкость подходящего объёма, перемешайте между собой и отставьте пока в сторону.

2. В большую глубокую тарелку выложите арахисовое масло, тростниковый сахар и мёд. Поставьте её греться в микроволновку на 2 минуты на максимальную мощность. После этого добавьте слегка разведённый в воде ванилин или жидкий экстракт ванили и перемешайте жидкие ингредиенты до однородного состояния.

3. Пересыпьте все сухие ингредиенты в тарелку с жидкими и тщательно перемешайте, чтобы все орехи, сухофрукты и злаки равномерно покрылись клейкой смесью мёда, сахара и арахисового масла.

4. Столовой ложкой выложите получившуюся смесь в предварительно слегка смазанную сливочным маслом квадратную форму со стороной примерно 20 см. Рукой разровняйте смесь, чтобы получился ровный слой, который сверху немного смажьте сливочным маслом. Оставьте форму с выложенной смесью на час, чтобы она затвердела. После этого порежьте массу на брусочки.

Получившиеся энергетические батончики храните в герметичном контейнере. Можно заворачивать их в пищевую плёнку и давать детям в школу или к чаю на полдник. Никакие магазинные сладости не сравнятся с этим лакомством!
--- End quote ---

а отово троха не то, але помойму адекватніше при поставленій задачі і з меншими виіпонами.
то по суті козинаки, але сразу з повним баком всього шо забажає організьм... цілком збалансована хрень...
 

--- Цитувати ---Ингредиенты:

400 г орехов (арахис, фундук, миндаль, грецкие и т.д.)
 300 г сухофруктов и цукатов (изюм, курага, вишня, клюква, ананас, инжир и т.д.)
 150 г семян (у меня подсолнечные и тыквенные семечки)
 100 г овсяных хлопьев
 50 г воздушного риса или пшеницы
 1 ч.л. корицы по желанию

Для карамели:
250 г арахисового масла (пасты)
 250 г меда
 50 г сахара
 1 ч.л. ванильного экстракта или 1 ст.л. ванильного сахара или ванилин на кончике ножа

Сухофрукты и цукаты нарезаем не очень мелко.
Рубим орехи. Смешиваем их с семечками и овсяными хлопьями, кладем на противень.
Ставим в разогретую до 200 градусов духовку и жарим, периодически перемешивая, около 10 минут. Вынимаем и смешиваем с сухофруктами, добавляем воздушный рис и корицу.

Варим сироп. Для этого кладем все ингредиенты в ковшик и ставим на средний огонь. Помешивая, доводим до кипения и варим около минуты. Снимаем с огня.
Вливаем карамель в миску с сухими ингредиентами и хорошо перемешиваем, чтобы каждый мелкий кусочек был покрыт карамелью.
Противень (у меня 35*24 см) застилаем пергаментом (фольга не подойдет). Перекладываем на него смесь и равномерно распределяем по всей поверхности. Хорошенько утрамбовываем - для этих целей тлично подходит чашка с плоским дном.

Ставим форму в холодильник и даем застыть в течение часа. Затем вынимаем и нарезаем на кусочки удобного для вас размера.

--- End quote ---
[/spoiler]

skeleton13:
 :o
нічо сє  рецептік...дякую! завтра буду варганити, і на 200 км в суботу випробую))

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version