Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп
Шось скучно стало...
Dreamland:
--- Цитата: Фофелюшка від 03.12.2008, 18:49:13 ---а я знаю чого скушно стало.... Зима прийшла :-[
--- End quote ---
та тому і скучно - що прийшла зима но якась не полюдська.
Zenikus:
Як на мене погода нормальна. Досить тепло як для грудня. Ще й дорога висохла! ;D Тому мав нагоду вчора летіти як скажений по трасі. Результат був близький до літнього, хоч я був втомлений після робочого дня і на дзигарку була 23год.
А на рахунок вибриків природи :xmara: хочу сказати що не все однозначно. Хтось їздив вночі в густий туман? у хуртовину? Після таких поїздок залишаються неповторні враження!
Грудень за перший тиждень встиг подарувати густий туман, дощ і суху погоду. Тому я не погоджуюсь з вами, що зараз скучно. І раджу вам виїжджати на трасу ;)
Віталько:
--- Цитата: Zenikus від 06.12.2008, 10:05:38 ---Як на мене погода нормальна. Досить тепло як для грудня. Ще й дорога висохла! ;D Тому мав нагоду вчора летіти як скажений по трасі. Pезультат був близький до літнього, хоч я був втомлений після робочого дня і на дзигарку була 23год.
А на рахунок вибриків природи :xmara: хочу сказати що не все однозначно. Хтось їздив вночі в густий туман? у хуртовину? Після таких поїздок залишаються неповторні враження!
Грудень за перший тиждень встиг подарувати густий туман, дощ і суху погоду. Тому я не погоджуюсь з вами, що зараз скучно. І раджу вам виїжджати на трасу ;)
--- End quote ---
Перелистай звіти, знайдеш багато чого цікавого перед тим як таке казати :)
bhagavan:
--- Цитата: Віталько від 06.12.2008, 18:44:47 ---Перелистай звіти, знайдеш багато чого цікавого перед тим як таке казати :)
--- End quote ---
Та ладно, був і туман і дощ і ніч і сніг, але зараз це лише спогади :). Zenikus правий :)
Erazel I-st:
Кому скучно а кому ні. Вчора собі покатався по лісі. Але повністю мені кришу зірвало коли я побачив на пляжі дивну картину. На вулиці мало не середина грудня, а хлопці НА ПЛЯЖІ В ФУТБОЛКАХ ВОЛЕЙБОЛ ГРАЮТЬ. Я думав що я допився остаточно, але ні, інші теж це бачили.
А що до скучно то дійсно нас чекає скука повна. З нами вже нема головного заводіли - Славка. Треба щоб хтось зайняв його місце.
Навігація
Go to full version