ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
Мій велосипед. Що скажете ?
vitkov:
Канадська ЯМАХА живе та здравствує . Трошки оновилася . Фото . 2013 рік Наш час наші дні .
Велосипед значно втратив у вазі. Отримав нове взуття та нестримну тягу до драйву , а нові фірмові бризговики фірми Келліс Тундра готові захистити щасливого власника від неадекватно вилітаючих із під його коліс каміння та болота у любій непердбачуваній ситуації на шляху .
Одним слово Ямаха готоова зустріти мінливість осінньої погоди та з гордістю ввійти у зимовий період .
Стечкин:
а не лячно таким ровером їздити?
дівки не кидаються з метою позбавити власника незайманості???
vitkov:
--- Цитата: Стечкин від 30.08.2013, 23:41:22 ---а не лячно таким ровером їздити?
дівки не кидаються з метою позбавити власника незайманості???
--- End quote ---
Чесно ????? лячно .. тому і їзджу на німецькому витривалому ..
А товаришу Стєчкіну бажаю спокійних снів та хорошого самопочуття .
Ulka:
о, та в мене такий самий ровер :D навіть роги такіж. :D здру наклейки і буду всім казати шо з Гамерики приплив. :D
я на всоєму з великого горбика, що за Білою обїздна на Львів, майже 60 км шурувала. більше страшно було :o
і такі ровера дісно гарно тримаються дороги, якщо її так можна назвати. переконалася коли на Бескид їздили. правда зараза тяжкий - важко носити на 5-9 поверхи.
Schults:
--- Цитата: vitkov від 30.08.2013, 23:02:39 ---Канадська ЯМАХА живе та здравствує . Трошки оновилася . Фото . 2013 рік Наш час наші дні .
Велосипед значно втратив у вазі. Отримав нове взуття та нестримну тягу до драйву , а нові фірмові бризговики фірми Келліс Тундра готові захистити щасливого власника від неадекватно вилітаючих із під його коліс каміння та болота у любій непердбачуваній ситуації на шляху .
Одним слово Ямаха готоова зустріти мінливість осінньої погоди та з гордістю ввійти у зимовий період .
--- End quote ---
Як нова копійка...
Навігація
Go to full version