Мандрівки > Майбутні

Рибаки на роверах

<< < (19/29) > >>

bahja:
Я сам в шоці, що я так їхав  :o , задивився на краєвиди.

bahja:
Робочий тиждень закінчується, думу думаю куди б на рибалку з'їздити, в мене варіант, ще раз в Киданцях на безплатному ставку попробувати риби наловити, можливо ще щось надумаю то напишу. В суботу і неділю не вийшло, зватр свято, то планую на завтра кудись на рибу зарватись.

bahja:
Все-таки з'їздив на рибалку, їздив сам, потягнуло мене в Ладичин, рибалив там раз цього року і в минулі роки часто туди катався, там є і карась з лодоню і короп, ну коропа я там ні разу не залапав, тому їхав карася посмикати.
 Погода була дуже вітряна, тому довго вагався чи їхати, врезультаті виїхав в 8 годині, в 9 вже був там. З розмови з рибаками, дійшов висновку, кльова не буде  *No*, але все ж розклався, вітер дув шалений, теліпав вудкою і дзвоником (ловив на пружину).Поки закинув другу вудку, на першу клюнув карась з лодоню, мене кинуло в жар :) , я запалився азартом, і в результаті насмикав 14 карасиків.
Порівняно з попередніми роками, то вода дуже впала, там якісь проблеми з дамбою, від ставка лишилась калабаня, на початку літа вода впала на метер, зараз десь на 3 метри.
На другій фотці зліва можна побачити місток і де вода зараз.

Я компактно розклався, рибиків трохи було, тому снасті разів 4 запутувались, то я когось тягну, то мене.

Ось мій скромний улов, правда годину чистив.

Але результат того вартий :)

vit:

--- Цитата: bahja від 28.08.2012, 18:47:25 --- рибиків трохи було,

--- End quote ---

Ой Ваня, не кажи, приїдеш на рибалку - нема де розкластись, навколо одне сміття...

Найбільше подобається у твоїх звітах - то фінальна фотка.

bahja:
Завтра вихідний, значить можна на рибилку до обіда прокататись, в мене варіанти : Ладичин карася посмикати з лодоню, або в Киданці на розвідку.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version