Мандрівки > Майбутні

Рибаки на роверах

<< < (7/29) > >>

bahja:
Сама крута мамалига http://feederist.ru/prikormki-i-nazhivki/28-mamalyga-dlja-rybalki
я тільки по цьому рецепту цього року варю

vit:

--- Цитата: bahja від 16.06.2012, 21:18:08 ---То що рибаки куди їдем в неділю тобто завтра на рибу? 

--- End quote ---

Я б поїхав кудись на платний став. Враховуючи шо завтра неділя то на халявному буде купа народу. Зрештою пофік, напішіть обовязково шо вирішуєте. Мені куда небудь. :)

bahja:
то поїхали в Іванчани, ось про нього пишуть http://www.fishing-club.te.ua/forum/viewtopic.php?f=13&t=570

vit:

--- Цитата: bahja від 16.06.2012, 22:29:43 ---то поїхали в Іванчани,

--- End quote ---
Ха-ха! Я теж хотів запропонувати, хоть я там ніколи небув, і вообше, навіть не уявляю де то є. Їдем.

A.F.C.:

--- Цитата: Aelita від 16.06.2012, 20:38:18 ---Недавно повернулися. Велике спасибі Руслану! :) Практично все з улову впіймав він сам, сам і уху смачну зварив! :) Я впіймала одну тюльку), Вік теж дві маленьких.  Одним словом вирішили скоро їхати туди, де клює краще, на Дністер.

--- End quote ---
1 де фото звіт з трофеями? 8)
2 "Одним словом вирішили скоро їхати туди, де клює краще, на Дністер." Якщо на Дністер то тра їхати аж на саме водосховище, але там тра мати хороший арсенал снастей і приманок і шарити що по чом. А везти з собою на ровері сніп вудок ще спальник +палатка+т.д.... то не буде ні покатушка ні рибалка... Я б радив на початок поїздити по ставках платних чи безплатних, щоб просто ловити і набиратись навиків а то бувло збираюсь на Дністер пару днів, затовляю всяку наживку, беру лодку, палтку і всьо шо тра... просидиш там пару днів і галяк :( Бажання їздити на рибалку відпадає на довго... Але на Дністер тра колись нам разом поїхати маю великий плавзасіб на 10 чол.  зробити такий собі рибальський тур  (щоб лишній раз переконались що рибу в Дністрі не так легко впіймати як у ставку і щороку її там стає менше і зменшується вона пропорційно до збільшення кількості браконьерів. Наприклад коли пропливаємо(причому щороку) ділянку нижче Галича то там сітка на сітці і ніхто не ховається.   (на фото Дністровський криголам "Антон Твердюх")

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version