Мандрівки > Майбутні

Рибаки на роверах

<< < (25/29) > >>

дихлофос:

--- Цитата: A.F.C. від 29.06.2013, 11:07:27 ---До речі, а хто був в Касперівцях? Хочу зїздити на якісь вихідні з ночівлею, щоб відпочити і порибалити. Головним об"єктом рибалки є хижаки. В неті досить протилежні відгуки. Підкажіть місцину, можна і пальцьом на карті показати! Ночівля може бути як в будиночку так і палатці, хоча в палатці краще бо можна заякоритись подальше від шуму. Буду вдячний за поради.

--- End quote ---
ну я би не сказав , що хижаки-там основний об"єкт  рибалки.Багато хто  туди їде  на  коропа і ляща.Коропа  як вивертають на поверхні води-ну справжні пацєта!А  лящі--що тазіки!Ну  якщо хочеш, щоб я  взнав  справжню картину по цій водоймі, то я  позвоню  до профі.

z350:

--- Цитата: bahja від 29.06.2013, 10:37:53 ---Думаю, що 5:30 буде норм. О97 78 8 чотири 651 дзвоніть, уточнимо деталі.

--- End quote ---
Де зустрінемось?(немає можливості подзвонити,не вигідні зараз тарифи  :) ).

vit:
То кажете в Скоморохи на річку їдете? Я б можливо теж поїхав, покидав би на щуку. Тримайте в курсі

bahja:
напиши номер телефону, в мене задурняк  :P

bahja:
Я живу на дружбі, якщо то через в. Гаї їхати то можна на зупинці за перехрестям на об'їзній в 5:45-6:00 зустрітись.  Маякни на номер, я передзвоню.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version