Мандрівки > Майбутні

Рибаки на роверах

<< < (24/29) > >>

z350:

--- Цитата: vit від 27.06.2013, 00:37:05 --- А це вже цікаво.

--- End quote ---
Ну це нормально,в річці є ями по 6 м і глибше.Коли мене ще на світі не було,розказувала моя бабуля,під їхнім городом потонули дві молоді дівчини,затягнуло в ями,....ниряльщики їх витягнули,і говорили що яма зєднана з підводним озером.Коли рили межу на пасовищі(щоб сільська і фермерська корова паслася окремо),то знайшли осушувальну систему,з глиняних труб(бачив особисто)-глибина рова 2 м! Тому і назва -Гніздна(гніздо).Риба така там є,і мені не раз вудки рвала...

bahja:
В неділю можна з'їздити, більше люблю ставки, але в принципі мені всеодно де ловити :) .

z350:

--- Цитата: bahja від 27.06.2013, 19:30:51 ---В неділю можна з'їздити, більше люблю ставки, але в принципі мені всеодно де ловити :) .

--- End quote ---
Добре.А з якої год. виїзд?

bahja:
Думаю, що 5:30 буде норм. О97 78 8 чотири 651 дзвоніть, уточнимо деталі.

A.F.C.:
До речі, а хто був в Касперівцях? Хочу зїздити на якісь вихідні з ночівлею, щоб відпочити і порибалити. Головним об"єктом рибалки є хижаки. В неті досить протилежні відгуки. Підкажіть місцину, можна і пальцьом на карті показати! Ночівля може бути як в будиночку так і палатці, хоча в палатці краще бо можна заякоритись подальше від шуму. Буду вдячний за поради.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version