Загальний > ДТП
ДТП
tarasv:
бляфоірдацраділ.....вони взагалі охреніли, поведінка водіїв стає дедалі хамська.
зі мною в середині квітня сталась майже аналогічна ситуація - теж білий жигуль, теж блідий водій після ДТП, теж погнуте переднє крило (втсиг викинути ногу перед зіткненням) і погнутий капот від ударом головою (правда я в виграшнішій ситуації - я був в шоломі). Вшоковому стані спочатку не почув ні болі ні поломок не помітив, сів і поїхав. А через тиждень сильно впав по власній дурості, то потім пів місяця ходив прямими ногами. Пройшло 1,5 місяці, а гуля з правого коліна не сходить
Tiger:
Водій дісно поступив совісно бо міг і тупо спригнути взагалі :).
Але від того що він був не виспаний суть не міняється. Зараз все ніби то обійшлось, а на наступний раз може і не обійтись. А обійшлось бо то ти таки не хиляк, а якщо б був хтось фізично менш розвинутий.
xlibes:
Якби, як ти Тарас кажеш, був хтось менш фізично розвинутий, то відповідно і вгнутість крила була би меншою.
А голові без шолома, так само би було зле.
Proff:
Читаючи описи ДТП складається враження що вони стандартні. В мене така сама ситуація була. На порожній трассі я йшов під 40 */\* по околиці а "Копійка" ( з великої літери бо вона ж не вина що керують нею неадекватні драйвери) обігнала і почала поворот вправо. Відгальмовувався до останього а потім почав поворот по внутрішньому колу і ковзнув йому по борту. Так він ще й кричати пробував. Гроші на ремонт вимагав. Довелось пояснити >:( хто винуватий і що робити. Але ситуація не змінилась. Не одноразово в цьому році були подібні випадки. Нас (родоначальників швидкісного руху) ці деградуючі елементи просто ігнорують. Треба якийсь спосіб знайти таких ДРАЙВЕРІВ видаляти або перезавантажувати (хай здають заново ПДР). І до речі Удав як самопочуття? Як показує практика болить найгірше перед одужанням.
CepKo:
я через то на перехрестях дивлюсь в всі сторони незалежно чия перевага і приторможую якщо бачу навіть на другорядній дорозі когось, вже аж коли переконуюсь що він пропускає тоді їду... може то лишнє, але ціліший буду
Навігація
Go to full version