відт Ворохти поворот в Ільцях на Буркут не доїжджаючи Верховини. Угу - так можна - там не дуже багато пиляти. Карти під рукою нема. Я так точно без карти сказати не можу. Віталік там був ма в би знати. Я би їхав в перший день до Буркута а потім ставав на ночівлю десь на підйомі на Піп-Іван. Здається підйом починається від Прикордонного КПП. Піднімався би на Піп-Іван, через перемичку їхав би до Смотрича і спускався би через Вухатий Камінь, або знову вертався вниз тою самою дорогою, що і піднімався. Ночував би внизу біля Черемоша. Зранку їав би у Коломию через Верховину, через Косів. Інакше можна було б першу ніч ночувати біля Дземброні на полонині перед лісом. А зарнку робити підйом через Вухатий камінь, через перемичку їхати на Піп-Іван, і тоді вже спускатися до КПП.
Але впевнено сказати не можу, це все по пам’яті без карти та ін. дод. інформації. Як би я планував, то принаймні пошукав відгуки про ті місця в неті. Насправді це не такий вже простий маршрут. Треба мати навички з орієнтування на місцевості, читати карту, бути готовим тягти на собі ровер і багаж досить довго.
Ага я ще й піднімався на Піп-Іван тільки зі сторони смотрича, тому що там робиться з іншої сторони (сторони КПП) не знаю.