Мандрівки > Майбутні

Карпати 22-23-24 липня

<< < (2/5) > >>

Віталько:
Старші люди там просто паранормально нормальні. Хіба шо молода пяна бидлота може шось дриґатись але її там не багато

tarasv:
Вєталь, в тебе які плани на ті числа?

Zombie [Coffe]:
Я б із задоволенням, але нажаль дні робочі. А по вихідних я літом переважно мандрую з комерційними групами.
До маршруту є порада, викинути відрізок  - Коломия, Яремче, Ворохта. Дорога вузька. купа машин. Переавжно тою дорогою всі добираються і до Верховини.
Я б їхав тим маршрутом що весною  їздили Сонце з Віталіком. Коломия-Косів-Верховина-А далі вверх вздовш  Черемоша до Буркута. Там робити ночівлю. Підніматися На Піп-Іван з роверами маршрутом біля озера Мерічейка, і спускатися через Смотрич в Дземброню, ночувати або в долині під Смотричем, або нижче біля Черемошу. В ближчих селах (Урочище Топілче 2 км від повороту на Дземброню вверх по Черемошу) можна було б за помірну ціну прйняти душ.

Віталько:
Мені певно не вийде. А той маршрут шо ми їхали він був добрим тільки через те шо був табір на Черемоші. Якшо він там досі є то дуже файно, тудою класно їхати. Ну і звичайно перевали якраз так розташовані шо підйом по довжині десь 1/3 спуску. Після Ворохти піднімаєшся і маєш аж до самої верховини все вниз.

Zombie [Coffe]:
Табір на Черемоші то примара. Поставити намет, зварити їсти на 2-3 людей можна будь-де. Це займає 2 години часу. А в три можднаивкластися зі всіма процедурами - туалетом, чищенням зубів, дрібним ремонтом. Отже достатно о 19 стати на стоянку, щоб в 22 лягти спати. Табір великої ролі не грає. На самий кроайній випадок можна повечеряти і мівіною. Причому - це песимістичний розрахунок часу.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version