Мандрівки > Майбутні

Карпати 22-23-24 липня

<< < (3/5) > >>

tarasv:

--- Цитата: Zombie [Coffe] від 01.07.2008, 11:08:02 ---
До маршруту є порада, викинути відрізок  - Коломия, Яремче, Ворохта. Дорога вузька. купа машин. Переавжно тою дорогою всі добираються і до Верховини.

--- End quote ---

сиравді, маршрут потрібно злегка змінити, щоб було безпечніше, спокійніше і екологічніше

може спробувати від Ворохти до Верховини, а потім по Черемошу до Буркута (думаю, на такому відрізку буде оку чим помилуватись)

на другий день хотілось би на Піп-Іван махнути, але я щось по карті не врубаюсь як туди докотитись. думаю другийдень тре спланувати так, щоб вернутись на ночівлю в Верховину і на третій день лишити відрізок до Коломиї.

Хто вже їздив по Карпатах, може порадите якийсь цікавіший маршрут?

Zombie [Coffe]:
відт Ворохти поворот в Ільцях на Буркут не доїжджаючи Верховини. Угу - так можна - там  не дуже багато пиляти. Карти під рукою нема. Я так точно без карти сказати не можу. Віталік там був ма в би знати. Я би їхав в перший день до Буркута а  потім ставав на ночівлю десь на підйомі на Піп-Іван. Здається підйом починається від Прикордонного КПП. Піднімався би на Піп-Іван, через перемичку їхав би до Смотрича і спускався би через Вухатий Камінь, або знову вертався вниз тою самою дорогою, що і піднімався. Ночував би внизу біля Черемоша. Зранку  їав би у Коломию через Верховину, через  Косів. Інакше можна було б першу ніч ночувати біля Дземброні на полонині перед лісом.  А зарнку робити підйом через Вухатий камінь, через перемичку їхати на Піп-Іван, і тоді вже спускатися до КПП.
Але впевнено сказати не можу, це все по пам’яті без карти та ін. дод. інформації. Як би я планував, то принаймні пошукав відгуки про ті місця в неті. Насправді це не такий вже простий маршрут. Треба мати навички з орієнтування на місцевості, читати карту, бути готовим тягти на собі ровер і багаж досить довго.
Ага я ще й піднімався на Піп-Іван тільки зі сторони смотрича, тому що там робиться з іншої сторони (сторони КПП) не знаю.

tarasv:
ну, в плані готовності проблем нема, а ось є інша проблема - в нас немає багажників і велорюкзаків, тому будемо тягти все на своєму горбу, ток що берем найнеобхідніше. Якщо десь можна взяти таке спорядження на прокат, то б я з задоволенням

Віталько:

--- Цитата: Zombie [Coffe] від 01.07.2008, 11:55:07 ---Табір на Черемоші то примара. Поставити намет, зварити їсти на 2-3 людей можна будь-де. Це займає 2 години часу. А в три можднаивкластися зі всіма процедурами - туалетом, чищенням зубів, дрібним ремонтом. Отже достатно о 19 стати на стоянку, щоб в 22 лягти спати. Табір великої ролі не грає. На самий кроайній випадок можна повечеряти і мівіною. Причому - це песимістичний розрахунок часу.

--- End quote ---

Я мав на увазі шо ми порожні в Буркут їздили по тій гавняній дорозі.

Zombie [Coffe]:
Я зрозумів. Але вам довелося вертатися в табір. Та й холодно тоді було. А зара можна вільно ночувати на підйомі та й лахів не треба таскати з собою цілу купу.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version