ТехМайданчик > Ровери

Велокомп"ютер. Ціна має значення ???

<< < (5/6) > >>

teodor4ik:
ога... а тепер ше скажи шо вын входть в заданий дыапазон 100-150 грн?

Антон Одобецький:
Я задам одне абсолютно адекватне запитання: А нафіга стільки функцій. Зрозуміло, що цікаво, круто, зручно.... Але велосипед, то не літак і самим важливим приладом є одометр. Все решта - додаткові функції для інтересу.Чесно кажучи, підтримаю Теда і ще декількох дописувачів, що підчас руху у місті звертати увагу на велокомп, а не на машини/пішоходи та інші перешкоди, можна конкретно полетіти.

Frenky:

--- Цитата: teodor4ik від 10.06.2012, 20:59:49 ---ога... а тепер ше скажи шо вын входть в заданий дыапазон 100-150 грн?

--- End quote ---
Не входить. проте автор теми цікавився яке значення має ціна і що можна отримати, доплативши. Я навів приклад доплати до 150 ще двох сотень =) До речі на сайті сігми є флешові тест-драйви всіх велокомпів. Можна віртуально поклацати, подивитися, і повзунками рухати швидкість уявного вела, каденс, і т.д.

Frenky:

--- Цитата: Антон Одобецький від 10.06.2012, 22:55:14 ---Я задам одне абсолютно адекватне запитання: А нафіга стільки функцій. Зрозуміло, що цікаво, круто, зручно.... Але велосипед, то не літак і самим важливим приладом є одометр. Все решта - додаткові функції для інтересу.Чесно кажучи, підтримаю Теда і ще декількох дописувачів, що підчас руху у місті звертати увагу на велокомп, а не на машини/пішоходи та інші перешкоди, можна конкретно полетіти.

--- End quote ---
Ну є ще один параметр, вагомий особисто для мене. Важливо, щоб коли я беру щось до рук - щоб у мене склалося враження добротного і зробленого з думкою про людей виробу, а не барахельця, де основний пріоритет - економія у всьому і на кожному кроці.

vit:

--- Цитата: Frenky від 11.06.2012, 22:25:23 ---Ну є ще один параметр, вагомий особисто для мене. Важливо, щоб коли я беру щось до рук - щоб у мене склалося враження добротного і зробленого з думкою про людей виробу, а не барахельця, де основний пріоритет - економія у всьому і на кожному кроці.

--- End quote ---

+1
 SIGMA 1606L - дротовий  з підсвіткою.
 Перед ним був TOPCOM бездротовий, модель не памятаю,брав в спортландії, такий з широким дисплеєм. Був досить нічогенький, тільки максималку заганяв у память часом 99.9. Він і зараз в мене є, залишився на память від попереднього ровера якого вкрали.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version