та суть в тому шо самурай пробує попередити срач і я його розумію, але він троха не там його найшов і троха не розібрався в суті теми, але, як нормальний пацан, ніколи сам того не признає.
поторюсь моє нетолерантне "нахера" стосувалось того, що людина замість того щоби адекватно відповісти в своїй темі, витерла в темі перший пост і створила аналогічну тему, очевидно немаючи тверезих аргументів, а це ніяк вже не стосується ні торгівлі, ні толерантності.
А коли тема вже переросла в срач, я ж і натиснув дуже корисну кнопку, яку в нас чомусь як правило ігнорують: "Повідомити модератору" що посилає відповідному модератору повідомлення про можливе порушення правил.
знов таки таяк сама тема вже пішла в утіль повторю суть питання: чувак впарював гарненько пофарбованого супутника 77р, з заміненими стоковими кавалками на чінананйна опа ашанське залізо за 2500грн. Але з вигляду він був досить конфетистим.
чого я поліз возбухати?
бо по всім розкладам, навіть зі зборкою на веломайстерні і покраскою в автомалярці його ціна не вийде за межі 2000 з них залізо 800-1100 потолок. Тим часом за ті гроші можна придбати атлічного БУ жаянта, з гідним обвісом, перебрати і покрасити на свій смак.
Також хтось писав шо стечкін мудель, фіг там, він тільки відгавкнувся на образу, шо, знаючи його, не дивно... томушо його цитату продавець, по школьному, не оцінив, а сприйняв на свій рахунок.