Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Барахолка: закони вільного ринку (тема для обговорення)

<< < (2/6) > >>

Сім самураїв:

--- Цитата: teodor4ik від 04.06.2012, 16:01:19 ---ти НЕ розумієш шо таке крокодил... крокодил то утилітарність і самовираження, а не мистецтво і покупкачийогосьвираження... крокодил дешевший затрат на нього бо нікому крім будівника нахер не потрібен.

--- End quote ---
я одразу сказав, шо я не шарю в тому і цілком допускаю, що мої "крокодилячі" знання нижче плінтуса. гірше того - твої дійсні знання по темі зпровокували тебе вступити в дискусію, котра вилилась у конфлікт.
а якби його ніхто не чіпав -  тема би собі спокійно пропала в архівах і ніхто б не платив такі гроші.

Сім самураїв:

--- Цитата: A.F.C. від 04.06.2012, 21:40:03 ---Думаю, що такий собі мінімальний "офф топ" не зашкодить це навіть потрібна справа. Давайте поставимо себе на сторону покупця.  Проведем аналогію, ну наприклад з фотоапаратом бо їх зараз масово купують. От ви мало що шарите і йде віддавати свої гроші за ніби то те, що вам потрібно і переплачувати не збираєтесь. В такому випадку вам напарять всьо, шо схочуть самі продавці і вони будуть праві бо вони продають новий якісний товар по ціні яку вважають правильною. З часом ваш друг який розуміється на фототехніці відкриває вам очі і виявляється що ви переплати за купу наворотів які вам нах. не потрібні. І ніби всьо чесно, вам дали новий фот з гарантією і за адекватну ціну... але ви купили не зовсім те що вам було потрібно.   Тому надалі тре  інформувати потенційних покупців, не відраджувати купляти, а інформувати!!! Допис Теодора був цілком конструктивний. Давайте не будем жити за принципом- "моя хата з краю..."  Я б також не рекомендував купувати  купити річ, якщо я впевнений, що її можна купити дешевше чи кращої якості за ті ж гроші в іншому місці. Нічого проти не маю ні проти продавця того ексклюзивного ровера ні щодо самого ровера. Але вникнувши в суть і відкинувши фактор самостійної реставрації то в практичному значенні не такий то вже і цінний той велосипед.
   Зовсім інша справа коли в темі вже пішли образи прямим текстом... це вже грубість і думаю адміністрація мала б застосовувати методи впливу на користувачів які себе так поводять.

--- End quote ---
так. але є одне але. якщоб з"явився РЕАЛЬНИЙ покупець, котрий би мав бажання купимти шось такого штибу і мав сумніви і хотів запимтатись в спеціалістів - є відповідний розділ для того щоб питати думку людей з цього приводу - тоді так. але люди починають висловлювати свою думку в темі, котра обговорень то в принципі і не передбачає.

Vintage:
Й-о у спокій спокій, всі все зрозуміли - не хамити, проте я щось гадаю що як знову подібний на той перший пост появиться, то все-рівно хтось не втримається і напише те - що думає про це все. Таке життя

teodor4ik:

--- Цитата: Сім самураїв від 04.06.2012, 21:46:25 ---але люди починають висловлювати свою думку в темі, котра обговорень то в принципі і не передбачає.

--- End quote ---
ти єта уточни зара, то про шо тема, то твоя імха чи ти тута як представник адміністрації...
якшо простомімо проходил, то тему вважаю вичерпаною, бо далі таки підуть образи.
якщо представник прошу прокоментувати як ця тема корелються з отою. http://shpryha.te.ua/index.php/topic,2997.0.html і тоді надалі просив би "Представників" оприділитись з реакцією на подразники на майбутнє... аке?

Сім самураїв:

--- Цитата: teodor4ik від 04.06.2012, 22:20:34 ---ти єта уточни зара, то про шо тема, то твоя імха чи ти тута як представник адміністрації...
якшо простомімо проходил, то тему вважаю вичерпаною, бо далі таки підуть образи.
якщо представник прошу прокоментувати як ця тема корелються з отою. http://shpryha.te.ua/index.php/topic,2997.0.html і тоді надалі просив би "Представників" оприділитись з реакцією на подразники на майбутнє... аке?

--- End quote ---
це моя приватна позиція. і хотів би додати, що у Шприхи всі рівні і кожен несе персональну відповідальність за ескалації конфліктів (як і я, мабуть, створюючи цю тему))).
от про що я і веду тобі мову - якщо ти в тій темі мав думку щодо вільного вибору розміру ціну продавцем  - бо то була твоя думка - то, надіюсь, ти не поміняв її і надалі будеш притримуватись такої позиції.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version