Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Барахолка: закони вільного ринку (тема для обговорення)

<< < (6/6)

teodor4ik:

--- Цитата: Стечкин від 10.06.2012, 20:56:50 ---мабуть продавець не бачить різниці між словами "раритет" і "ексклюзив"

--- End quote ---
а тепер про правомірність слова раритет... шо тут раритет? рама? ні... напівашанський обвіс.. тоже ні... може ти мав на увазі слово "мотлох"(рус. "старьё")?
а вот "ексклюзив"можливо і да... не факт шо найдеться ше хтось обвішавший вел ідентично, тож це свого роду ексклюзив... і з цієї точки зору всі мої 4 ровери ексклюзивні... але ж какшки вони тоже ексклюзивні, двох однакових не найдеш.

Стечкин:

--- Цитата: teodor4ik від 10.06.2012, 21:09:21 ---а тепер про правомірність слова раритет... шо тут раритет? рама? ні... напівашанський обвіс.. тоже ні... може ти мав на увазі слово "мотлох"(рус. "старьё")?
а вот "ексклюзив"можливо і да... не факт шо найдеться ше хтось обвішавший вел ідентично, тож це свого роду ексклюзив... і з цієї точки зору всі мої 4 ровери ексклюзивні... але ж какшки вони тоже ексклюзивні, двох однакових не найдеш.

--- End quote ---

я і мав на увазі раму - її якось ще можливо назвати раритетом.
щоправда за такий раритет 10 грн не дам - в своєму класі то мабуть була найгірша рама в світі

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version