Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Барахолка: закони вільного ринку (тема для обговорення)
Мальцев Олександр:
Щодо вищезгаданої теми - коли я побачив, що автор (майстер клас) видалив перший пост в темі і створив нову з аналогічним наповненням, я об'єднав дописи в обидвох темах, оскільки зауваження користувачів щодо товару видавались мені об'єктивними.
На мою думку, наявність конструктивної критики в темі не дозволить всяким баригам впарювати не обзінаним на залізі шприхалям непотріб за завищеними цінам. А щоб критика не перетворювалась в обсиралово, є модератори.
максоле:
Висловлю свою думку як людина , яка в роверах не дуже розбирається...
Нікудишній б/у велосипед з барахолки чи такий же новий, людина яка в байках розуміється ніколи не купить. Тому зрозуміло що завищені ціни , блискучі "бездєлушки", задні неробочі "аморти", і т.д. в барахолці, розраховані якраз на новачків, які і питання, через незнання предмета, на форумі якесь сформулювати не зможуть.
Тому не можу взагалі зрозуміти в чому проблема? Якби Тед чи хтось інший написав якусь єресь , яку б дописувачі спростували то тут все зрозуміло - розстріляти нафіг.
А так людина пише що то є г....но, всі з цим погоджуються, топікстартер не заперечує ( принаймні раніше він просто нову тему починав, а не вступав в дискусію), з"являються якісь незрозумілі аргументи...
Якщо ви ( кшатрії - глянув в Вікі що то таке) є насправді тими за кого себе видаєте , то маєте власне захищати інтереси велолюбителів на цьому форумі при любих обставинах, а не лише тоді коли хтось цього попросить.
Мальцев Олександр:
Так ми ж захіщаємо :). Тед за то навіть атсідєл :)
Антон Одобецький:
Особисто я за конструктивну критику, бо завдання форуму не тільки у спілкуванні, а й у допомозі новачкам. І ця допомога має бути не тільки у відповідному розділі. Щодо критики, я проти прямих образ, але інколи, краще обережно довести людині її неправоту. Наведу приклад. Місяць назад була створена тема щодо купівля ашана. У темі людини відговорювали від цього, було багато критичних зауважень, інколи не зовсім коректних. Але в кінці кінців усе стало на свої місця, а топікстартер залишився задоволеним, недивлячись на не зовсім коректні відповіді. Він зрозумів свої помилки і дослухався до більш знаючих людей.
teodor4ik:
--- Цитата: Zombie від 04.06.2012, 23:24:00 ---Так ми ж захіщаємо :). Тед за то навіть атсідєл :)
--- End quote ---
стоять, боятса... я атсідел за ідею... а таяк такої статті нема то пришлось прибігати до образ адміністрації...
хто не в курсі, я тоді був на тій стороні яку зара відстоює самурай, але з правами модератора в барахолці я просто витер пост, який мені не сподобався. Далі понеслось то шо в лінку.
Навігація
Go to full version