ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Потрібна допомога у виборі велосипеда
Наталя:
Доброго дня!
Потрібна допомога!! Хочу велосипед жіночий для їзди по місту та може десь на дачу, але поки що не в гори)). звичайно, хотілося б, щоб їздити якнайлегше було, але такий тлумок в виборі шо ужас. Маю ріст 168 см. Думала, можливо, бу взяти, щоб якісніший був за ті ж кошти, розраховую на суму до 2000 грн. Буду вдячна за підказки.
Стечкин:
питання в чому: шо значить жіночий ровер?
скільки я знаю принципова відмінність в скошеній рамі, аби дама могла їздити у спідниці
і ще на дамських роверах малюють квіточки/метеликів на рамі
я міг би продати свій НЕдамський коррадо за 2000 грн
degrol:
з б\у велосипедами краще справи не мати, частіше всього вони лежали десь на дощі і "наші мастаки-шпекуляції підшаманили" кілька робочих китайських деталей, щоб довести до ладу ровер за б/у за 2000 доведеться викласти на ремонт, тех. огляд, заміну вузлів близько 1000 і то не межа
краще брати новий, трохи слабший по комплектації, але при нормальній їзді він без вагомих затрат на обслуговування 3-4 роки прослужить
teodor4ik:
за 1700 в РБ є достойний Аванті... простий як двері, але цілком придатний для катання
A.F.C.:
--- Цитата: degrol від 02.06.2012, 22:41:21 ---з б\у велосипедами краще справи не мати, частіше всього вони лежали десь на дощі і "наші мастаки-шпекуляції підшаманили" кілька робочих китайських деталей, щоб довести до ладу ровер за б/у за 2000 доведеться викласти на ремонт, тех. огляд, заміну вузлів близько 1000 і то не межа
краще брати новий, трохи слабший по комплектації, але при нормальній їзді він без вагомих затрат на обслуговування 3-4 роки прослужить
--- End quote ---
Я, наприклад віддаю перевагу б/У! Але тра при покупці добре до всього подивитись, якщо не розумієтесь то візьміть з собою когось "шарущого".
Навігація
Go to full version