Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
прошу вашої допомоги
Erazel I-st:
Ти другові позичив чи кому? Та й взагалі що за монетізація відносин, не в Бердичеві чи Тель-Авіві живемо :). Найкраще це хай людина після того віддасть ровер на повне ТО. І ти будеш впевнений що ровер буде справний і не похерений за ці дні і хоч якась користь.
pius:
дав я в оренду людині, яку незнаю взяв права його для надійності...а тепер от думаю скіко то грошей взяти.щоб його і себе необідити)) :police:
teodor4ik:
50-100 грн. якшо лэвий... але я би так не робив 100% і тобі надалі не раджу, якщо не плануєш того ставити на промислові рельси, бо потім ремонт може потягти більше... Зуб даю шо я би чужого ровера не жалів і валив би по всьому шо бачу і як си схочу...
pius:
ДЯКУЮ ТЕОДОРЧИК ТОБІ ЗА ПОРАДУ...ТОБТО ЯКЩО ВІЗЬМУ ЗА СВОГО ТРЕКА 4300 НЕПОГАНОГО ДОРЕЧІ 90ГРН БУДЕ НОРМАЛЬНО?? я розумію тебе прекрасно але нажаль тепер так сталися обставини в житті....... а продавати то нехочиться..ще раз дякую..
Andrizzio:
--- Цитата: teodor4ik від 31.05.2012, 19:28:59 --- Зуб даю шо я би чужого ровера не жалів і валив би по всьому шо бачу і як си схочу...
--- End quote ---
:D :D :D
Навігація
Go to full version