Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
прошу вашої допомоги
pius:
Хлопці можите мені допомогти. Скільки коштує оренда велосипеду....дуже прошу щоб хоч хтось допоміг в вирішенні цього питання наперед вдячний. p.s.Я мав номер до Славіка з форуму-але в мене телефон вмер.то може і Славік відпише і напише свій номер.
teodor4ik:
який, коли і на скільки?
pius:
--- Цитата: teodor4ik від 30.05.2012, 20:22:04 ---який, коли і на скільки?
--- End quote ---
Дякую Теодоррчик за відпис.... я позичив свій Trek 4300 від сьогоднішнього вечора 19.00 до недільного вечора. і незнаю скіко то брати з хлопця грошей))
A.F.C.:
--- Цитата: pius від 30.05.2012, 19:55:02 ---Хлопці можите мені допомогти. Скільки коштує оренда велосипеду....дуже прошу щоб хоч хтось допоміг в вирішенні цього питання наперед вдячний.
--- End quote ---
Ви то прохання так виклали ніби то питання життя і смерті :D Думаю, що якщо просто позичили, то значить це ваш знайомий чи друг. Якщо так, то нехай катає колись і вас виручить. Якщо здаєте ровери на прокат, то самі мусите знати чи формувати ціни на такі послуги так, щоб була рентабельність. ІМХО
pius:
--- Цитата: A.F.C. від 30.05.2012, 21:47:07 --- Ви то прохання так виклали ніби то питання життя і смерті :D Думаю, що якщо просто позичили, то значить це ваш знайомий чи друг. Якщо так, то нехай катає колись і вас виручить. Якщо здаєте ровери на прокат, то самі мусите знати чи формувати ціни на такі послуги так, щоб була рентабельність. ІМХО
--- End quote ---
це не є питання життя і смерті як написано у вищому дописі-я прошу лише написати конкретно ціну хто знає от і все.
Навігація
Go to full version