Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Велоквести

<< < (2/3) > >>

teodor4ik:
татак нічо...

поки якраз написання завдань, як на мене, саме жутке з того шо треба для організації квесту... шоб не зробити з нього гонку з одного боку, і не получити одне виконане завданя з 10 в результаті... крім того вони мають бути різноплановими шобі всі 5-10 команд не ломанули в одну сторону. Ці больно вже математичні... може би десь здибались і поговорили про то?

Terrorist:
Є одна проблемка.... Якщо квести будуть мого авторства, то участі брати я вже небуду  :'(
Давай може після поїздки в Луцьк здибаємся, ти вже наберешся експіріенсу, а в мене вже якісь заготовки будуть, ок?

teodor4ik:

--- Цитата: Terrorist від 31.05.2012, 08:15:49 ---Є одна проблемка.... Якщо квести будуть мого авторства, то участі брати я вже небуду  :'(
Давай може після поїздки в Луцьк здибаємся, ти вже наберешся експіріенсу, а в мене вже якісь заготовки будуть, ок?

--- End quote ---
окі... а тобі не здається шо організовувати значно цікавіше ніж приймати участь?

панове, ми тут скотились до діалогу... ше хтось шось думає? чи то марна справа і ніхто не буде участвував?

Sancho11:
+ участь

Neoni:
цікава ідея, якщо долучити побільше людей до цього має получитись досить непогано :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version