ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

треба приварити півоти

<< < (2/3) > >>

Антон Одобецький:
Також можуть бути проблеми із системою трос/сорочка. Якщо там купа бруду та іржі, то гальма можуть працювати досить погано - немає потрібної рухливості.

klm1609:

--- Цитата: Антон Одобецький від 22.05.2012, 21:59:02 ---Також можуть бути проблеми із системою трос/сорочка. Якщо там купа бруду та іржі, то гальма можуть працювати досить погано - немає потрібної рухливості.

--- End quote ---
трос/сорочку поставив нові в суботу.

teodor4ik:

--- Цитата: klm1609 від 22.05.2012, 21:53:45 ---в принципі ручки не такі страшні і незручні, якими могли б бути (на фото), та й знайти якісь зручніші для 9-річної дитини не просто.
3 - колодки й справді не фонтан - треба замінити;

--- End quote ---
питання не в зручності... пластик мягкий і зусилля тратиться на гнуття ручки, а не на прижим колодок.
ці колодки, колодками назвали з похмілля індуси чи китайці та так і зробили... там мягка, а не жорстка гума, тож гідний кавалок сили йде на її зминання, а не на прижим їх до обода.

тормоза хижі, але не самі бідові, тож якшо їх не клинить, то краще не трогати.

A.F.C.:
Сьогодні мені привезли ровер  на таких самих гальмах і попросили їх налаштувати бо ніфіга не тормозять. І дійсно, спробувавши я офігів з того, що тормоза можуть так херово працювати.  Переглянув я то всьо і прийшов висновку, що тра міняти не тільки колодки, але скоріш всього і самі тормоза. Справа в тому, що вони зроблені з штампованого металу і коли починаєш гальмувати то їх так викручує, що то пЄсЄц.  І хоча в "мому" ровері хороші тормозні ручки та все ж таки після невеликого розгону я себе ледве стримав, а давив на ручки так, що чуть троси не виривав з зажимів. Згадав про вашу дитину і подумав, що якщо я ледь зупинив ровер то дитині це буде в рази важче, хоч вона легша. Хтось знає чи є такий тип тормозів але не з штампованої бляхи а з цільного алюмінію? Мож хтось має такі, розгляну ваші пропозиції.

teodor4ik:

--- Цитата: A.F.C. від 23.05.2012, 22:30:35 ---Справа в тому, що вони зроблені з штампованого металу і коли починаєш гальмувати то їх так викручує, що то пЄсЄц.  І хоча в "мому" ровері хороші тормозні ручки та все ж таки після невеликого розгону я себе ледве стримав, а давив на ручки так, що чуть троси не виривав з зажимів. Згадав про вашу дитину і подумав, що якщо я ледь зупинив ровер то дитині це буде в рази важче, хоч вона легша. Хтось знає чи є такий тип тормозів але не з штампованої бляхи а з цільного алюмінію? Мож хтось має такі, розгляну ваші пропозиції.

--- End quote ---
на фотці вони досить прілічні, я бачив і гірші... В РБ наблюдав по 140 крабиків, вродє прилічні.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version