Це перший Велодень в якому брав участь, дуже все сподобалось... Прекрасна атмосера там була, а одночасно так багато роверистів бачив вперше, то є сила! Велопробіг був прекрасний, ніколи ще не їздив з такою кількістю роверистів, таким темпом і так вільно. Такі емоції текстом не передаються..) КК змагання теж весела річ, радий що поїхав, правда участі не брав, мені хватило "ознайомчого" кола))))
Я там був в ролі фотографа, як і на всьому Велодні, але оскільки був добре блуданув, то фоток з КК змагань є мало) А під кінець шоб закарбувати всі враження в памяті, не справившись з керуванням, "на згадку" після кількасекундного "польоту" добряче впав, через руль, на трампліні, та на щастя все обійшлося лиш забрудненням правої штанки))давно так весело не падав...взагалі давно не падав
Гарно все получилось)
Дякую всім організаторам і учасникам велодня! Цей день з розряду таких шо не забуваються...
Від себе даю фотки:
https://picasaweb.google.com/116850475621364149692/19052012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOKNx8-n6ajYoQE&feat=directlinkЦе майже всі шо я зробив за цілий день...багато справді вдалих. Отож ті, хто ше не знайшов себе на фотках, або мало знайшов, мають нагоду знайти себе тут!;) А ше така фішка, шо багато фоток зроблені під час пробігу з ровера, не знаю чи ше хтось так фоткав..)
Приємного перегляду!