Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Ровербайк торгує фуфлом?

<< < (2/4) > >>

Avanar:
Я на початках 2 рази обривав сосок об обід. Після другого разу приїхав до продавця, не з претензією, а з питанням - що не так. Повезло, толковий попався - спитав який тиск я накачую. А фіг його знає який тиск, просто щоб накачане було. Він поміряв, а там 0,8 ат., із за цього камера з покришкою потихеньку просковзує відносно обода під час тормозіння і в кінці кінців обриває сосок. Він поржав накачав мені до 2,5 ат. і порадив користуватись манометром, що я тепер постійно і роблю, правда тиск тепер менше як 3,5 не тримаю.

Horsbor:
не можна зразу робити такі критичні висновки, та все ж, з таких дрібничок складається загальний імідж...

Kritik:
не знаю
купляв на Команч, 2 роки назад: крила, замок - все гуд....
цього року на Фуджик купляв: велокомп(до речі в РБ він був на 55 грн дешевший ніж на офф.сайті Келліс), захист пера... також все гуд...
також цього року брали там Трек 3500 другу, накатав вже 550 км.. все гуд....

Pavlik:
був свідком при всіх пригодах автора з камерами))там внатурі якесь гавнєцо ті камери, в мене ніколи такого не було хоть і катаю майже на спущених колеса(чаоянг дозволяє  :laugh:)камера в мене доречі така ж-максіс, там походу реально брак або старі!але за 70 грн вони б мали поміняти, внатурі імідж робиться з таких дрібниць!
хоча є там і класний чувак, мені завжди допомагає якшо шось треба, за шо йому вдячний! ::)

Erazel I-st:

--- Цитата: Pavelko від 12.05.2012, 15:17:52 ---
Нащастя в мене були собою гроші поїхав в ровербайк купив камеру maxxis 26*2.5 ..ставлю...
починаю качати вже майже накачав ...чую шось спускає..я зняв..а там сосок на половину відірваний..

--- End quote ---
Ги, як же я з тим накОхався. У мене так само пішли спати пару максісів і одна кенда з Спорт+. Так само рвались соски. Але у мене від катання, правда я вгробив 3-4 камери і з два місяці часу поки вияснив чого. Бо покришка була стара і прокручувалась(не трималась об обід із за старості і сухості гуми). Відповідно за деякий час ніпель перекошувало і рвало. Покришка була Максіс Адвантедж. Може у вас таке саме?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version