Мандрівки > Майбутні

ПЕРША СОТНЯ 2012- реєстрація учасників

<< < (11/12) > >>

Tiger:
Оскільки офіційна реєстрація з 27,05,12 з 9:00 до 10:00, то в мому розумінні попередньо це до 27,05,12 9:00.

сорі.

Anri1214:
Взагалі то попередня реєстрація обов'язкова і вона остаточна.
Тому що потрібно знати скільки і чого замовляти.
Друк номерів, грамот, подяк і тд...

В подібних гонках організатори і я в тому числі буду робити так, завтра в першу чергу реєструю тих хто попав в основну реєстрацію, усіх інших в тому випадку, якщо не зявляться хтось з основних...

skeleton13:
54 Домбрович Мирослав Іванович, 1964, 28" гібрид, 096 606 21 36

сорі за пізню реєстрацію...просто тільки додому привалив...

Sonce:

--- Цитата: Anri1214 від 26.05.2012, 23:01:15 ---Взагалі то попередня реєстрація обов'язкова і вона остаточна.

В подібних гонках організатори і я в тому числі буду робити так, завтра в першу чергу реєструю тих хто попав в основну реєстрацію, усіх інших в тому випадку, якщо не зявляться хтось з основних...

--- End quote ---

взагалі я так думаю що на місце старту ще народ підкотить, ті що з нетом н едружать або такий варіант що ще може немісцевих приїде...просто всі тянуть до останнього подивитись погода і по обставинах..ми так у Львів колись їздили приїждали і на місці вже реєструвались....

Tiger:

--- Цитата: Anri1214 від 26.05.2012, 23:01:15 ---Взагалі то попередня реєстрація обов'язкова і вона остаточна.

--- End quote ---

Тобто мені нема сенсу їхати так як після закінчення реєстрації перед мною дето 7 чоловік. я сумнівають що стільки не зявиться.

То скажіть чи мені їхати чи я просто згаю час?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version