Мандрівки > Майбутні
У червні в Карпати
Supertramp_Ua:
--- Цитата: Антон Одобецький від 08.05.2012, 17:11:48 ---Раджу ознайомитися із таким ресурсом:
http://www.bikeland.com.ua/main_ua.php
--- End quote ---
На сайті багато корисного, мені знадобиться. Дякую.
От тільки там маршрути по самих Карпатах, я думаю з Тернополя виїжджати на вело, бо багато хто їде автобусом і вже там катаються. Я хочу ще покрутити педела поки буду в Карпатах.
Supertramp_Ua:
--- Цитата: Сім самураїв від 08.05.2012, 17:18:17 ---то має бути одноденний маршрут чи на декілька днів?
--- End quote ---
Думаю що декілька днів, маршрут потрібно ще обрати... :)
Антон Одобецький:
Їхати своїм ходом у Карпати не найкраща ідея. Пиляти 150 км до гір - далі вже сил може і не хватити. Найкращий варіант - поїздом до Коломиї, а там вже по бажанню - або їхати від Коломиї, або дизелем добиратися до Яремчі, Ворохти, або іншого стартового пункту.
Supertramp_Ua:
--- Цитата: Антон Одобецький від 08.05.2012, 18:37:14 ---Їхати своїм ходом у Карпати не найкраща ідея. Пиляти 150 км до гір - далі вже сил може і не хватити. Найкращий варіант - поїздом до Коломиї, а там вже по бажанню - або їхати від Коломиї, або дизелем добиратися до Яремчі, Ворохти, або іншого стартового пункту.
--- End quote ---
150 км - то не багато, мене шось тягне на таку подорож, я зараз на сайті шукаю маршрути, щоб висоти побільші були. З Тернополя до Яремче - 189 км, 3, якщо вже таку відстань і їхати то можна по дорозі в цікаві місця заїхати: Теребовля, Бучач і т.ін.
Антон Одобецький:
У мене запланований маршрут Франківськ-Ужгород, 350 км, 3 дня, але то на серпень-вересень. Щодо цікавих місць, то в Бучач і Монастириськ краще поїхати окремо.
Навігація
Go to full version