Мандрівки > Майбутні

ПЕРША СОТНЯ 2012 (Перший любительський веломарафон в ТЕРНОПОЛІ)

<< < (17/58) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Anri1214 від 20.05.2012, 16:10:32 ---10:00 старт змагань
14:00 нагородження учасників

--- End quote ---
анрі ти в сосну вїхав з розгону? 4 год. по сільським дорогам? помоєму мова йшла про 10 годин... а шо робити тим хто їде з середньою 17, як я? + перекури, перекуси, перепиви, перепочинки, фоточки і т.д.? даже 8 годин, то данеко не для всіх... в тому то і суть 100 за 10, шоби кожен точно знав шо проїде...

--- Цитата: Anri1214 від 08.05.2012, 12:47:06 ---Ліміт проходження до 10 годин. Покриття в більшості (60-80%) сільські дороги, щоб всюди могли проїхати автомобілі що будуть гонку супроводжувати.

--- End quote ---
твої слова? при старті в 10.00 я приїду в 20.00, а...

--- Цитата: Anri1214 від 20.05.2012, 16:10:32 ---18:00 закриття змагань

--- End quote ---
я приїхав, і вже нікого нема... слава організаторам... шото тут не те... тобі не здається?

skeleton13:
як на мене нагородження  ізакриття повинно бути біля 20...або хоча би закриття в 20 і нагородження 17-18... + оргам тре бути повністю аж до останнього учасника...або до 10 год..

Anri1214:
Хлопці, чого ви кіпішуєте. До 18:00 приїдуть усі, тобто організатори чекатимуть до кінця усіх і нагороджуватимуть усіх.
В 14:00 я мав на увазі що розпочнеться церемонія нагородження, тому що треба буде виходити з того що можливо не усі захочуть чекати до тих пір поки приїде останній учасник. А потім по мірі приїзду інших людей будемо продовжувати нагороджувати по наступних номінаціях. Звісно, якщо ж усі погодяться що після фінішу чекаєм на усіх учасників, то питань нема, нагородження розпочнем після приїзду останнього учасника, але все ж таки повторюся, якщо людина вже приїхала і спішить кудись, то що тоді пропонуєте робити...???
Вношу поправочки так як мене напевне не всі зрозуміли

Програма змагання:
9:00-10:00 реєстрація змагань (на території аеропорту)
10:00 старт змагань
14:00-18:00 нагородження учасників
18:00-20:00 закриття змагань

Напевне так краще і спокійніше усім...)))

Sonce:
Таке питання є знайомі які хотіли б спробувати свої сили але боятьсящо на такі відстані не їздили от питають чи буде в дорозі якась підтримка хтось на авто якщо шо (травма чи ще шось ) щоб забрати?

Anri1214:

--- Цитата: Sonce від 20.05.2012, 22:18:09 ---Таке питання є знайомі які хотіли б спробувати свої сили але боятьсящо на такі відстані не їздили от питають чи буде в дорозі якась підтримка хтось на авто якщо шо (травма чи ще шось ) щоб забрати?

--- End quote ---
буде 2 автомобілі, 1-й легковий, який буде супроводжувати основну групу, а завершаючий колони буде бус, який і буде підстраховувати в разі таких прикрих випадків (прокол, травма, не справність велосипеда і тд.)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version